Γέννησε η Τατιάνα Στεφανίδου!

27.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το άγχος πότε θα γεννήσει η Τατιάνα Στεφανίδου (το φυλλοκάρδι μας έτρεμε κάθε φορά που τη βλέπαμε με την κοιλιά στο στόμα να κάνει εκπομπή) από το πρωί της Παρασκευής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το άγχος πότε θα γεννήσει η Τατιάνα Στεφανίδου (το φυλλοκάρδι μας έτρεμε κάθε φορά που τη βλέπαμε με την κοιλιά στο στόμα να κάνει εκπομπή) από το πρωί της Παρασκευής έπαψε να υφίσταται. Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή την κόρη της, η οποία ζυγίζει 3.450 κιλά. Για το ακριβές βάρος της μικρής, μας πληροφόρησαν οι συνεργάτες της Τατιάνας, οι οποίοι πρόσθεσαν στο ρεπορτάζ τους ακόμη μία σημαντική πληροφορία: η μικρή Ευαγγελάτου γεννήθηκε διακόσια γραμμάρια βαρύτερη από τον αδελφό της Νικόλαο.

Μάνα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας, ενώ στο πλευρό τους εκτός από τον πατέρα Νίκο Ευαγγελάτο είναι και οι παππούδες και γιαγιάδες. Ωστόσο, χάρη στα "δαιμόνια" ρεπόρτερ της Τατιάνας μάθαμε κι άλλες πολλές πληροφορίες. Έχουμε και λέμε λοιπόν: η μικρή κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει το όνομα Αντιγόνη, αφού πρόκειται για το αγαπημένο των γονιών της. Είναι μελαχρινή και φτυστή Ευαγγελάτος (τώρα το...φτύσιμο ελέγχεται). Επίσης, από το "Ιασώ" θα βγουν στις αρχές της εβδομάδας, ενώ η Τατιάνα είχε άγχος πριν την επέμβαση.

Άσχετο: αλλά εμείς τι θα κάνουμε τώρα που συνηθίσαμε Τατιάνα με την κοιλιά τούρλα;;;