Σέξι Γωγώ και στο γήπεδο!

12.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην τελική ευθεία είναι η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία μπήκε στον ένατο μήνα και πλέον με τον Τραϊανό Δέλλα περιμένουν τον ερχομό της κόρης τους, Βικτωρίας. Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην τελική ευθεία είναι η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία μπήκε στον ένατο μήνα και πλέον με τον Τραϊανό Δέλλα περιμένουν τον ερχομό της κόρης τους, Βικτωρίας. Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο, αλλά η Μαστροκώστα σύντομα θα επιστρέψει στην Αθήνα, αφού εδώ αποφάσισε να γεννήσει τη μικρή. Κάποια στιγμή υπήρξε η σκέψη να γίνει ο τοκετός στην Λευκωσία, αλλά γρήγορα άλλαξαν γνώμη.

Στην Κύπρο η Γωγώ ξεκουράζεται και κάνει βόλτες με τον σύζυγό της, ενώ την προηγουμένη εβδομάδα πήγαν μαζί στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ανόρθωση - Ίντερ. Βλέπεις, ο Τραϊανός ήταν τραυματίας, όποτε η σύζυγός τον συνόδεψε στο γήπεδο.

Χμ. Εδώ υπάρχει ένα θεματάκι. Δε λέω, η Μαστροκώστα ως έγκυος συνεχίζει να κρατά τη σέξι πλευρά της (ναι, αυτή που όλα τα αρσενικά του τόπου αγάπησαν), ενώ φροντίζει να την αναδεικνύει κάθε φορά. Αλλά με το μπαρδόν Γωγώ μου το κοντό - θεόκοντο για την ακρίβεια - φόρεμα που φόρεσες δεν είναι ντύσιμο για γήπεδο. Εκτός κι αν ήθελε να βάλει κολάν από κάτω, αλλά πάνω στη βιασύνη το ξέχασε. Άσε, που δεν είναι πρακτικό για το γήπεδο. Τρία γκολ έβαλε η Ανόρθωση πώς τα πανηγύρισε άραγε η Γωγώ; Με τα χέρια ψηλά; Τυχεροί όσοι βρέθηκαν δίπλα της.