"Φοβού τους Βόρειους και βαθμούς φέροντες"!

17.05.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, και η Eurovision ή Sovietovision (διαλέγουμε και παίρνουμε) ενίοτε θέλει το...μαστίγιο της. Όταν, δε, αυτό το χτυπάει 19χρονη Ρουσλάνα, τότε η Ευρώπη παίρνει "φωτιά"!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, και η Eurovision ή Sovietovision (διαλέγουμε και παίρνουμε) ενίοτε θέλει το...μαστίγιο της. Όταν, δε, αυτό το χτυπάει 19χρονη Ρουσλάνα από την Ουκρανία, τότε η Ευρώπη παίρνει "φωτιά"! Το αυτό συνέβη το Σάββατο στο διαγωνισμό της Eurovision, όπου τον Sakis περιμέναμε, η Ρουσλάνα μας προέκυψε κι αντί να πούμε πως οι...συνευρωπαίοι μας προτιμούν το ρυθμικό κούνημα του σώματος, είδαμε πως τα μαστίγια έχουν μεγαλύτερη πέραση, όπως και οι αγριογκόμενες του Βορρά.

Αχ, αυτός ο Βορράς μας "έφαγε" για ακόμη μία φορά κι απορώ ποιος είχε τη....φαεινή ιδέα να διαλύσει την Σοβιετική Ένωση. Καλά δεν ήταν ως ένα κράτος (άρα και μία ψήφος); Βροχή έπεφταν τα δωδεκάρια από τους γείτονες. Όχι ότι κι εμάς δεν μας τίμησαν οι γειτόνοι (12 από Αλβανία και Κύπρο), ενώ "τσιμπήσαμε" δωδεκάρι από τους φοιτητές μας στη Ρουμανία και για πρώτη φορά πήραμε 12 από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είδες που γίνονται και θαύματα; Μικρά μεν, αλλά θαύματα.

Να πάμε λίγο στα παρασκήνια, διότι τα της σκηνής τα δαμε και τα ξανάδαμε και θα τα ξαναδούμε στις ειδήσεις. Λοιπόν, στην Κων/πολη βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος μετά της Ζέτας Μακρυπούλια προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το διαγωνισμό και τον Sakis, με τον οποίο ο Ρέμος είχε μία σύντομη κουβέντα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Στην Κων/πολη πήγαν και πολλοί Έλληνες, δημιουργώντας στην αίθουσα φοβερή ατμόσφαιρα. Αν και είναι γεγονός πως το "Shake it" ξεσήκωσε τα πλήθη στο στάδιο, ενώ όταν πήρε χαμηλή βαθμολογία από Αυστρία και Νορβηγία (2 βαθμούς μας έδωσαν) ακούστηκαν κάποια γιουχαΐσματα. Αυτά ακούστηκαν και τη στιγμή που η Κύπρος μας έδωσε 12 βαθμούς, ενώ ούτε ένα "ου" δεν ακούστηκε στον αλληλοψηφισμό των Βορείων.

Ο Ρουβάς επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής και παρόλο που έπαιζε Fame Story και πιθανή αποχώρηση της Καλομοίρας, πλήθος από "Ρουβίτσες" και "Ρουβίτσους" (το τελευταίο είναι επιτυχία του Sakis με τη συμμετοχή του στη Γιουροβίζιον) πήγε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτεί. Τις σκηνές που ακολούθησαν δε χρειάζεται να τις περιγράψω καθότι ξέρουμε τι γίνεται σε κάθε εκδήλωση που συμμετέχουν οι "Ρουβίτσες"! Α, να πως επίσης πως ο Ρουβάς στον διαγωνισμό κέρδισε ακόμη μία "Ρουβίτσα" εξ Ουκρανίας προερχόμενη που ακούει στο όνομα Ρουσλάνα. Ορθώς κατάλαβες, η φετινή νικήτρια δηλώνει τρελή φαν του Sakis. Ή μήπως πρόκειται για διαφήμιση;

Μπα, το τεκνό τέκνο μας ξετρελαίνει ακόμη και την κόρη του φύλαρχου της άγριας φυλής των "Ααούα"!!!