Επανασύνδεση Ρουβά - Γουάνγκ!

09.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Ο έρωτας αυτός για λίγο ξαποστά και στη δόξα και πάλι τραβά". Ο λόγος για τη σχέση του Sakis Ρουβά και της Ρεβέκκα Γουάνγκ,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Ο έρωτας αυτός για λίγο ξαποστά και στη δόξα και πάλι τραβά". Ο λόγος για τη σχέση του Sakis Ρουβά και της Ρεβέκκα Γουάνγκ, η οποία έχει καταντήσει σε...εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε! Για λίγο καιρό άντεξαν τελικά χώρια τα ερωτευμένα καθώς τις τελευταίες μέρες είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, "γιόρτασαν" το γεγονός της επανασύνδεσης με μίνι διακοπές στην Κρήτη. Όχι, καθόλου δεν κακόπεσε η Κρήτη στην Ασιάτισσα, αφού ο Sakis την πήγε στο Πόρτο Ελούντα και γενικά την είχε μέσα στην πολυτέλεια. Μετά την Κρήτη το ζευγάρι (μετά του Ψινάκη βεβαίως, διότι όπως και να έχει ποτέ ο Μάρτης δε λείπει από τη Σαρακοστή) επέστρεψε στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι το επόμενο ταξίδι, που προβλέπεται να γίνει οσονούπω. Στην επιστροφή τους από την Κρήτη, στο Ελ. Βενιζέλος, υπήρχαν και κάμερες, όπου τους συνέλαβαν σε στιγμές...αποκαλυπτικού ρεπορτάζ να περιμένουν τις βαλίτσες και να ακούν μουσική από το ίδιο γουοκμαν.

Η επανασύνδεση λέγεται πως έγινε αμέσως μετά την Γιουροβίζιον, όταν ο Ρουβάς τηλεφώνησε στη Ρεβέκκα για να την πληροφορήσει σχετικά με τον διαγωνισμό. Λίγα λόγια παρηγοριάς, πολλά συγχαρητήρια, μια αγάπη που δεν έχει ξεχαστεί, το ραντεβού δεν άργησε να κλειστεί. Όπως δεν άργησε να αναθερμανθεί και η σχέση τους.

Γυναίκες, μπορείτε να....μελαγχολήσετε!