"Σκούρα" τα πράγματα για την Τατιάνα!

06.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σε "θρίλερ" έχει εξελιχθεί η επικείμενη μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΑΝΤ1 με τα εκατομμύρια να "στήνουν"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε "θρίλερ" έχει εξελιχθεί η επικείμενη μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΑΝΤ1 με τα εκατομμύρια να "στήνουν" τρελό χορό γύρω από την υπόθεση. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτό θα αποτελούσε...μεγαλεία για την Τατιάνα, όμως η νέα τροπή στην ιστορία αποτελεί το μεγάλο...ξήλωμα και αναμένεται να αναστενάξει το οικογενειακό κομπόδεμα Στεφανίδου - Ευαγγελάτου. Κι αυτό, διότι το Alter φέρεται να ζητά με αγωγή που κατέθεσε εναντίον της Τατιάνας το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ (1 δις με λίγα λόγια).

Το ποσό αυτό είναι κάτι για...ψυχική οδύνη του καναλιού από τη συμπεριφορά της Τατιάνας αλλά και προς...συμμόρφωση της. Σύμφωνα με το κανάλι, η Στεφανίδου φταίει που έπεφταν βροχή οι "καμπάνες" και τα πρόστιμα από το ΕΣΡ και πως η ίδια ήταν υπεύθυνη για τα θέματά της, αφού το κανάλι είτε τα αγνοούσε πολλές φορές είτε ενημερωνόταν γι αυτά λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Οπότε, τα στελέχη δεν μπορούσαν να ελέγξουν τι θα βγει στον αέρα. Έτσι, τώρα ζητάνε από την Στεφανίδου να τους πληρώσει τα..."κερατιάτικα" και βάζουν και κάτι εκατομμύρια παραπάνω για την ψυχική οδύνη που λέγαμε.

Όσον αφορά την παρουσιάστρια, τηρεί σιγήν ιχθύος συνεχίζοντας τις διακοπές της στην Χαλκίδα. Ωστόσο, η πολιτική της σιωπής δε θα συνεχιστεί για πολύ, αφού σκοπεύει να μιλήσει, αλλά να κοπάσει λίγο το σούσουρο. Έτσι, για να έχει την τελευταία κουβέντα. Πάντως, από το εξοχικό της στη Χαλκίδα φρόντισε με μήνυμα της να ενημερώσει άπαντες πως αν γράψουν ξανά πως χωρίζει με τον Ευαγγελάτο, μαύρο φίδι που τους έφαγε!!!

Εμ, στην Τατιάνα τατιανιές;;;