Παρελθόν από τον Alpha η Δρούζα!

27.08.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρελθόν αποτελεί από τον Alpha η Άννα Δρούζα, η οποία μετά τη Ρούλα Κορομηλά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρελθόν αποτελεί από τον Alpha η Άννα Δρούζα, η οποία μετά τη Ρούλα Κορομηλά (τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο στη ζωή) παίρνει τον ίδιο δρόμο, αυτό της εξόδου από το κανάλι του Ρέντη. Η γνωστή παρουσιάστρια ήτο το σίγουρο χαρτί του σταθμού και για του λόγου το αληθές, το όνομά της έπαιζε ακόμη και για την πρωινή ζώνη, μετά την αποχώρηση της Ρούλας. Η πρόταση ναυάγησε λόγω υψηλού κόστους, καθώς αυτά που ζητούσε η Δρούζα ήταν ακριβά για το μπάτζετ του καναλιού.

Οι ακριβές απαιτήσεις είναι και ο λόγος που η συνεργασίας της με τον Alpha έλαβε τέλος. Στις αρχές της εβδομάδας η Δρούζα συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο προκειμένου να συζητήσουν για την παραγωγή του "Μπορώ". Η Δρούζα κατέθεσε τις προτάσεις της, όμως, το συνολικό κόστος ήτο κομμάτι τσουχτερό κι έξω από το μπάτζετ του καναλιού. Ο Λάτσιος της ξεκαθάρισε πως "δε γίνονται αυτά τα πράγματα", ενώ ακολούθησαν κάποιες συναντήσεις μπας και βρεθεί η "χρυσή τομή". Αυτή δε βρέθηκε ποτέ κι εδώ και δύο μέρες η Δρούζα αποτελεί παρελθόν από τον Alpha.

Για να μείνει η παρουσιάστρια άνεργη τη φετινή σεζόν είναι από χλωμό έως κατάχλωμο, αφού ήδη έχει προτάσεις. Η πιο σοβαρή (κι εκείνη που μάλλον θα γίνει) είναι αυτή του Mega. Το μεγάλο κανάλι θέλει την Δρούζα και το "Μπορώ" της στο πρόγραμμά του και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για τη μεγάλη επιστροφή. Προς το παρόν βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ δε γνωρίζω αν έχει πέσει στο τραπέζι το θέμα "οικονομικό". Αυτό είναι και το "τζιζ καίει"!