Η Θεοδωρίδου και ο άγνωστος(;) άνδρας!

14.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα μάλα μπερδεμένη είμαι με τα ερωτικά της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Είναι για όχι ερωτευμένη η αοιδός; Ιδού η απορία. Κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι τους τελευταίους μήνες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα μάλα μπερδεμένη είμαι με τα ερωτικά της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Είναι για όχι ερωτευμένη η αοιδός; Ιδού η απορία. Κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο νεαρού επιχειρηματία (συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτιστικών) και άλλα δημοσιεύματα τη θέλουν... μόνη σαν το λεμόνι!

Το αυτό υποστηρίζει και η αοιδός, η οποία επιμένει ότι είναι μόνη της εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια, από την εποχή του Σέρου Μύρτα. Η αλήθεια είναι ότι στις εξόδους της εμφανίζεται πάντα μόνη, αλλά μάλλον αυτό δε σημαίνει και πολλά. Για του λόγου το αληθές, αυτή την εβδομάδα περιοδικό φιλοξενεί φωτογραφίες της Νατάσσας με νεαρό άνδρα - αγνώστων στοιχείων -, όπου σύμφωνα με το περιοδικό είναι ο εν λόγω επιχειρηματίας, ονόματι Γιώργος.

Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα ξάφνιασμα της αοιδού, η οποία δεν περίμενε ότι θα της την είχαν «στήσει» την ώρα που είχε πάει για ψώνια. Σύμφωνα, δε, με το περιοδικό, οι δυο τους πήραν διαφορετικές κατευθύνσεις μόλις αντιλήφθηκαν το φακό και αυτή η κίνηση μόνο ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί. Επίσης, λέγεται ότι η Θεοδωρίδου περνάει πολλά βράδια στο σπίτι εκείνου στα Νότια προάστια, όπου φεύγει το ξημέρωμα. Ωραία όλα αυτά. Γιατί, δεν παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη; Αυτά τα πράγματα δεν είναι τα κρύβεις, αλλά να τα φωνάζεις όταν σου συμβαίνουν.