Δεν έχει τέλος ο πόλεμος Κούγια - Βατίδου!

16.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτός ο πόλεμος ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και την Εύη βατίδου δεν έχει τελειωμό. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι οι δύο πρώην κάθε λίγο και λιγάκι θα βγαίνουν στα κανάλια και τα περιοδικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτός ο πόλεμος ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και την Εύη Βατίδου δεν έχει τελειωμό. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι οι δύο πρώην κάθε λίγο και λιγάκι θα βγαίνουν στα κανάλια και τα περιοδικά και θα σφάζονται σαν τα κοκόρια. Αλλά να σου πω, η ιστορία τους μερικές φορές με κουράζει και άλλες με τρελαίνει στα γέλια.

Γιατί πες μου εσύ, όταν βγαίνει κοτζάμ ποινικολόγος Κούγιας στο «Πολύ μπλα μπλα» και δηλώνει με το γνωστό περίλυπο ύφος του σε αυτές τις περιπτώσεις: «Είμαι 56 ετών. Δεν περίμενα να γίνει η ζωή μου reality», εσύ ο τηλεθεατής που τον ακούς τι κάνεις; Δεν μουρλαίνεσαι στα γέλια; Εγώ, πάντως ναι. Ώστε, 56 Μάηδες ο Αλέξης. Χμ.

Στη Φαίη Σκορδά ο Κούγιας δεν είπε μόνο αυτό. Μίλησε για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της πρώην του για τη φωτογράφηση με τα παιδιά τους, ενώ μίλησε και για τη διατροφή. «Της δίνω οκτώ χιλιάδες ευρώ το μήνα για να μη δουλεύει και να μεγαλώνει τα παιδιά. Δεν περίμενα ότι θα έτρεφα όλη την οικογένεια της» λέει ο ποινικολόγος και η Εύη δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του.

Μία ώρα μετά, αυτή πήγε στης Χριστίνας Λαμπίρη και υποστήριξε ότι δουλεύει, επειδή αύριο μεθαύριο δεν θέλει να την τρέφουν τα παιδιά της. «Αν δεν δουλέψω πώς θα πάρω σύνταξη;» αναρωτιέται και ναι μας χτύπησε ευαίσθητο σημείο με τη σύνταξη. Απάντησε και για την περιβόητη φωτογράφηση, λέγοντας ότι δεν ταλαιπωρήθηκαν τα παιδιά, ενώ στο παρελθόν - που ήταν παντρεμένοι - είχαν φωτογραφηθεί ξανά. «Τότε γιατί δεν τον πείραξε» αναρωτιέται.

Έλα μου ντε. Και κλείνει λέγοντας ότι όλες οι μανάδες της showbiz φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους, όπως η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελένη Πετρουλάκη και άλλες. Πάντως, ο Κούγιας κέρδισε την υπόθεση με τα ασφαλιστικά και στο εξής η Βατίδου δεν μπορεί να φωτογραφίζεται με τα παιδιά μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση.