Καταδικάστηκε η Πάνια για ένα... παρατράγουδο!

16.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.... Και την Αννίτα Πάνια». Αλλά, don’t worry και η παρουσιάστρια δεν θα γίνει από παρατράγουδο... Prison Break! .
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.... Και την Αννίτα Πάνια». Αλλά, don’t worry και η παρουσιάστρια δεν θα γίνει από παρατράγουδο... Prison Break! Αλλά εξαιτίας των «Παρατράγουδων» καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών. Αυτό αποφάσισε το Ε’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και η κατηγορία ήταν άμεση συνέργεια της Πάνια στη συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση του πρώην διοικητή Τροχαίας Σαλαμίνας.

Λίγο μπερδεύτηκες ε; Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας η καταδίκη της Αννίτας αφορούσε παλαιότερη εκπομπή των «Παρατράγουδων», όπου η εν λόγω είχε καλεσμένο για «παρατράγουδο» έναν 72χρονο άστεγο, ο οποίος υποστήριζε ότι του είχε γίνει έξωση με βίαιο τρόπο από τον τότε διοικητή της Τροχαίας Σαλαμίνας και ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενε, γιατί του χρωστούσε τα ενοίκια.

Στο μεταξύ, τότε είχε βγει τηλεφωνικά κι ένας μάρτυρας, ο οποίος επιβεβαίωνε τους ισχυρισμούς του 72χρονου άστεγου. Ωστόσο, η ιστορία δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα και ο διοικητής προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του. Και λίγα χρόνια αργότερα το βρήκε. Μάλιστα, έχει δικαιωθεί και από τα αστικά δικαστήρια (του έχει επιδικαστεί το ποσό των 95.000 ευρώ) για ηθική βλάβη που υπέστη από τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς.

Την Πέμπτη ο διοικητής υποστήριξε ότι η Πάνια γνώριζε τότε ότι ο 72χρονος έλεγε ψέματα, αλλά έκανε την εκπομπή για τα νούμερα. Τη στιγμή που ο ίδιος διασυρόταν με τον χειρότερο τρόπο στη μικρή κοινωνία της Σαλαμίνας. Σήμερα, πάντως, δικάστηκαν μόνο η παρουσιάστρια και ο μάρτυρας - «τηλεφωνική γραμμή», αφού ο άστεγος απεβίωσε.

Όσο για την Αννίτα; Δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, αλλά έστειλε το δικηγόρο της. Είναι αλήθεια, ότι ένα θέμα με δικαστήρια, μπάτσους και... μπασκίνες το έχουν φέτος η Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας. Μην ξεχνάς, άλλωστε, το επεισόδιο στη Βάρης - Κορωπίου πριν λίγους μήνες και τα παρατράγουδα που ακολούθησαν μετά τη σύλληψη τους.