Έξαλλος ο Ρουβάς με τον Θεοφάνους!

19.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλο, πολύ έξαλλο έκανε τον Sakis Ρουβά ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της Παρασκευής, στο X Factor. Και μαζί έκανε έξαλλες κι εμάς τις «Ρουβίτσες», γιατί καλός και χρυσός ο Θεοφάνους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλο, πολύ έξαλλο έκανε τον Sakis Ρουβά ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της Παρασκευής, στο X Factor. Και μαζί έκανε έξαλλες κι εμάς τις «Ρουβίτσες», γιατί καλός και χρυσός ο Θεοφάνους, αλλά με το μπαρδόν, δεν μπορεί εμμέσως πλην σαφώς να αποκαλεί «γλάστρα» κοτζάμ Sakis. Τα πάντα ξεκίνησαν όταν στη σκηνή ανέβηκε να τραγουδήσει η Ιωάννα, παίκτρια του Γιώργου Λεβέντη και τρελή αδυναμία του Ρουβά.

Η εν λόγω παίκτρια κρατούσε κιθάρα και φαινόταν σαν να έπαιζε το όργανο, αλλά στην πραγματικότητα, δεν έπαιζε, αφού ήταν play back. Πολλοί το είδαμε, αλλά λίγοι το καταλάβαμε και στην τελική ποσώς μας ενδιέφερε αν έπαιζε κιθάρα. Έλα, όμως, που το ίδιο δεν ίσχυε για τον Θεοφάνους, ο οποίος ξεκίνησε μία άδικη επίθεση στην 16χρονη Ιωάννα, προκαλώντας την οργή τόσο του Λεβέντη, όσο και του Ρουβά. Και μένω στο κομμάτι του Sakis.

Σε μία προσπάθεια του να υπερασπιστεί την Ιωάννα, λέει ο Sakis ότι μας ενδιαφέρει πώς τραγουδάνε οι παίκτες και όχι αν παίζουν ή όχι Live κάποιο μουσικό όργανο. Ο Θεοφάνους τού είπε ότι εκείνος (ο Ρουβάς) όταν εμφανίζεται με κιθάρα παίζει κανονικά, για να του απαντήσει ο Sakis ότι ο ίδιος είναι επαγγελματίας κι άμα δει ότι δεν μπορεί με την κιθάρα, την σπάει άμα λάχει. «Δεν τρέχει κάστανο» λέει ο Sakis, ο οποίος εξηγεί ότι τα παιδιά διαγωνίζονται και από την εμφάνιση τους κρίνεται το μέλλον τους στο παιγνίδι.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Θεοφάνους - μήπως δεν περίμενε ότι ο Ρουβάς εκτός από αστραφτερό χαμόγελο έχει και άποψη; - ο οποίος (είχε πού είχε τα νεύρα του) πετάει την κακία του. «Δεν είσαι κριτής. Είσαι παρουσιαστής και να μείνεις σε αυτό. Δεν έχεις δικαίωμα να λες την γνώμη σου. Αυτό είναι δικός μου ρόλος». Στο κρανίο τα πήρε, τότε ο Sakis για την προσβολή κι επίθεση που δέχτηκε από τον φίλο και συνεργάτη του και δεν το έκρυψε. Τόσο θυμωμένο πρώτη φορά τον είδαμε (αχ, πόσο του πάει αυτό το φουρτουνιασμένο βλέμμα), ενώ η ιστορία συνεχίστηκε και στα παρασκήνια. Στο διάλλειμα πέταξε εκνευρισμένος το σακάκι του και η παραγωγή προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Ο συνθέτης κατάλαβε το λάθος του και ότι ήταν άδικος απέναντι στον Ρουβά και στην επανάληψη προσπάθησε να τα μπαλώσει. «Έχει το δικαίωμα ένας παρουσιαστής να λέει τη γνώμη του; Ναι, αν είναι ο Ρουβάς» είπε ο Θεοφάνους, αλλά κανείς δε γέλασε. Ούτε καν ο Sakis, που συνέχιζε να είναι εκνευρισμένος. Και με το μπαρδόν κύριε Θεοφανους μας, αλλά σού είπε κανείς ότι οι παρουσιαστές πρέπει σώνει και καλά να είναι γλάστρες; Και να μιλάνε μόνο όταν πάνε σε διαφημίσεις;;; Αν είναι έτσι, ας παίρνανε στο X Factor την Πετρούλα Κωστίδου και ουχί τον Ρουβά. Θα ερχόταν και πιο φθηνά στην παραγωγή!