Ψυχολογικά ράκος η Έλενα Παπαρίζου!

20.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η Έλενα Παπαρίζου εδώ κι έναν μήνα, από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της. Η αοιδός - λένε δικοί της άνθρωποι - είναι ένα ψυχολογικό ράκος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η Έλενα Παπαρίζου εδώ κι έναν μήνα, από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της. Η αοιδός - λένε δικοί της άνθρωποι - είναι ένα ψυχολογικό ράκος και μέρα με τη μέρα κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της.

Η αδυναμία της στον πατέρα της, Γιώργο ήταν μεγάλη και τώρα η 27χρονη αοιδός δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτός έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή. Στο πλευρό της βρίσκεται ο αγαπημένος της, Τόνι Μαυρίδης ο οποίος επίσης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Εξάλλου, γνώριζε τον Παπαρίζο παραπάνω από δέκα χρόνια και οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν άριστες.

Ο Τόνι προσπαθεί να βοηθήσει την αγαπημένη του, να ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα της και να συνέλθει από το σοκ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Έλενα έχει ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς. Στο πλευρό της βρίσκεται και ο Πασχάλης Τερζής, με τον οποίο εμφανίζονται μαζί στην «Ιερά Οδό». Μάλιστα, η Παπαρίζου δεν έχει σταματήσει καθόλου τις εμφανίσεις της στο κέντρο, διότι δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα στα μέσα της σεζόν, τόσο στους συνεργάτες της, όσο και στο προσωπικό που δουλεύει στην «Ιερά Οδό».

Απόδειξη; Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι ενώ είχαν περάσει μόνο πέντε μέρες από τον χαμό του πατέρα της, επέστρεψε από την Σουηδία για να εμφανισθεί στο μαγαζί, αφού δεν ήθελε μέσα στις γιορτές να αφήσει χωρίς δουλειά τον κόσμο που δουλεύει εκεί. Πάντως, η Παπαρίζου εμφανίζεται μόνο στο πρώτο μέρος και όχι στο λαϊκό, ενώ όσοι την έχουν δει από κοντά, λένε ότι η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της φαίνεται πάνω στην πίστα.