Παντρεύεται ο Μικρούτσικος!

05.10.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον γάμο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν τον φοβάται και για του λόγου το αληθές, μετά από δύο αποτυχημένους γάμους ετοιμάζεται για τον τρίτο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον γάμο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν τον φοβάται και για του λόγου το αληθές, μετά από δύο αποτυχημένους γάμους ετοιμάζεται για τον τρίτο. Μάλιστα, κάθε φορά που ντύνεται γαμπρός νιώθει τον ίδιο ενθουσιασμό σα να είναι η πρώτη φορά, φαινόμενο ανεξήγητο που μόνο στον Μικρούτσικο και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ συμβαίνει.

Ο τρίτος γάμος του Ανδρέα θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του δίσεκτου έτους 2004 (γύρω στα Χριστούγεννα) και όλοι είμαστε καλεσμένοι....τηλεοπτικά. Όπως είχε κάνει στον δεύτερο γάμο, με τη διαφορά πως αυτός δεν θα είναι σε live μετάδοση. Απλά, θα είναι ελεύθερη η είσοδος για όλες τις κάμερες. Εξόν κι αν στον Alpha δεν θα έχει βρεθεί μέχρι τότε η αντικαταστάτρια της Δρούζα, οπότε και παίξουν τον γάμο. Πάντως, ο Ανδρέας την αρχή του: «η προσωπική μου ζωή είναι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και ο, τι κάνω είναι στον...αέρα» δεν την εγκαταλείπει. Έτσι, έκανε πρόταση γάμου στη Δήμητρα Ρουμπέση ενώ ήσαν στον αέρα, η οποία Δήμητρα εννοείται πως αποδέχθηκε αμέσως αφού λίγο ακόμη να αργούσε ο καλός της να ορίσει ημερομηνία και...θα γκαστρωνόταν από την αναμονή!

Η πρόταση έγινε σε εκπομπή κυπριακού σταθμού με το κοινό - που δεν είναι συνηθισμένο από Ανδρέα - στο άκουσμα της να ζητωκραυγάζει και να επευφημεί το μελλόνυμφο ζευγάρι. Ο γάμος, όπως προείπα θα γίνει γύρω στα Χριστούγεννα, θα είναι ανοιχτός ενώ τις λεπτομέρειες έχει κιόλας αναλάβει η Ρουμπέση.