Ερωτικά παιγνίδια Άδωνι - Ευγενίας στους Onirama!

26.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μέσα στη μέση του δρόμου φιλιόμαστε, στις λεωφόρους, στα πάρκα, στους κήπους. Γίναμε θέαμα πια ακατάλληλο για ανηλίκους» τραγουδούσε κάποτε παλιά η Μπέσυ Αργυράκη και το αυτό ταιριάζει γάντι στον Άδωνι Γεωργιάδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μέσα στη μέση του δρόμου φιλιόμαστε, στις λεωφόρους, στα πάρκα, στους κήπους. Γίναμε θέαμα πια ακατάλληλο για ανηλίκους» τραγουδούσε κάποτε παλιά η Μπέσυ Αργυράκη και το αυτό ταιριάζει γάντι στον Άδωνι Γεωργιάδη και τη σύντροφό του, Ευγενία Μανωλίδου. Με τη διαφορά ότι το ζευγάρι ακόμη δεν το έχουμε πετύχει να φιλιέται σε λεωφόρους και πάρκα, αλλά σε μουσικές σκηνές, που όμως γίνανε...θέαμα ακατάλληλο για τους θαμώνες!

Την περασμένη Παρασκευή οι Onirama έκαναν πρεμιέρα στο «Άνοδος Stage» και το ζευγάρι βρέθηκε εκεί από τους πρώτους. Μάλιστα, έπιασαν πρώτο καναπέ πίστα και παρακολούθησαν - στην αρχή μόνο - χαλαροί και ήρεμοι το πρόγραμμα. Στη συνέχεια το κέφι άναψε και η Μανωλίδου κάθισε στα πόδια του αγαπημένου της «Μπουμπούκου». Ε, από εκεί ξεκινάει και το θέαμα των ερωτευμένων που απλόχερα και χωρίς πρόβλημα πρόσφερε το ζευγάρι.

Ο βουλευτής φιλούσε στο λαιμό την καλή του, τη χάιδευε συνέχεια, ενώ πάνω στις μεγάλες στιγμές πάθους (ερωτευμένος γαρ) της έριχνε και μικρές δαγκωματιές στον ώμο. Εκείνη ανταποκρινόταν με νάζι και σκέρτσο και γενικά οι δυο τους θύμιζαν ερωτευμένα σχολιαρόπαιδα, που αδιαφορούν τι συμβαίνει γύρω τους. Πέρα από την ερωτευμένη μύτη τους δε βλέπουν τίποτε άλλο. Α, επίσης και οι δύο ήξεραν απ’ έξω όλα τα τραγούδια των Onirama και δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν. Όχι ότι είχα του Άδωνι να εκδηλώνει δημοσίως τον έρωτα του με τέτοιο τρόπο, αλλά να άδει Onirama μήτε που το φανταζόμουν.

Εννοείται ότι εκεί ήταν τηλεοπτική κάμερα που απαθανάτισε τα «παιγνίδια» τους. Κι εννοείται ότι ήξεραν ότι η κάμερα τους καταγράφει. Αλλά - θα θυμάσαι καλά - στα σχολικά σου χρόνια όταν είχες βρει τότε την «μπουμπούκα» της ζωής σου, έτσι έκανες κι εσύ, αδιαφορώντας για τους γύρω. Τι είναι βουλευτής και σε ξένισε κάπως η συμπεριφορά του; Δεν κατάλαβα, οι βουλευτές δεν έχουν καρδιά και αισθήματα;