"Γιατί έχει τα νεύρα της η Βανδή";

30.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκνευρισμένη με δημοσιεύματα που θέλουν τον Ηλία Ψινάκη να αναλαμβάνει χρέη μάνατζερ της είναι η Δέσποινα Βανδή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκνευρισμένη με δημοσιεύματα που θέλουν τον Ηλία Ψινάκη να αναλαμβάνει χρέη μάνατζερ της είναι η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή αοιδός, αν και διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ψινάκη, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τον κάνει μάνατζερ της και για να το εμπεδώσουμε έκανε σχετικές δηλώσεις, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Η Βανδή δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους «ξεκαθαρίσματα», όμως σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, σε ζητήματα δουλειάς, υποθέσεις κομμένες.

Οι φήμες περί συνεργασίας τους οργίασαν τις τελευταίες μέρες καθώς διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ψινάκη και την εταιρεία management που έχει δημιουργήσει με τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο να αναλαμβάνει την αοιδό που τον τελευταίο καιρό «πουλάει» σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Ο Ψινάκης ουδέποτε βγήκε να διαψεύσει τις φήμες, ενώ κάποιοι τον ήθελαν να τις συντηρεί κιόλας για ευνόητους λόγους. Κι εδώ έρχονται κάποιοι πονηροί και σκοτεινοί τύποι, οι οποίοι λένε το εξής: η Βανδή βγήκε και διέψευσε, επειδή ψύλλοι μπήκαν στον κόρφο της. Και ο νοών νοείτω!

Κατά τα άλλα, η Βανδή αυτές τις μέρες βρίσκεται στο στούντιο για να ολοκληρώσει το νέο της cd (θα είναι αμιγώς ελληνικό και θα περιλαμβάνει ένα ντουέτο με τον Βασίλη Καρρά), που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τις γιορτές. Οι πρόβες για το REX συνεχίζονται εντατικά, αφού και η έναρξη αυτού τοποθετείται στην ίδια περίπου ημερομηνία. Μάλιστα, η Βανδή για να κάνει πιο εντυπωσιακή και αξέχαστη την επιστροφή της στις πίστες μετά από δύο χρόνια, έχει ετοιμάσει φοβερές και τρομερές εκπλήξεις και χορογραφίες. Πιο φοβερές και πιο αξέχαστες από το αλησμόνητο κρέμασμα στο ταβάνι με τα λαμπιόνια;