Και κλάαααμα η κυρία Μανωλίδου!

09.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι να φτουρήσει ένας ορός της αλήθειας μπροστά σε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί; Μία δεν φτουράει και απόδειξη είναι η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου είχε τη δική της «Στιγμή της αλήθειας»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι να φτουρήσει ένας ορός της αλήθειας μπροστά σε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί; Μία δεν φτουράει και απόδειξη είναι η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου είχε τη δική της «Στιγμή της αλήθειας» χωρίς να βρεθεί απέναντι στον ανιχνευτή ψεύδους. Ένα ποτήρι κρασί, ένας καναπές και μία κάμερα απέναντι ήταν αρκετά για να κάνουν την μουσικό (και φέτος παρουσιάστρια) να χαλαρώσει (περισσότερο από ό, τι θα περίμενε κανείς) και να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις.

Αν στο «Life & Style» που ήταν καλεσμένη είχαν και χρηματικό έπαθλο, η Ευγενία εύκολα θα τσίμπαγε τα 200 χιλιάρικα ευρώ. Και μετά θα τα αγόραζε χαρτομάντιλα για να σκουπίσει το μαύρο δάκρυ που έριξε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Αλήθεια, τώρα που το σκέφτομαι: τι κλάμα ήταν τούτο; Αμάν και πώς έκανε ο δημοσιογράφος να τη συνεφέρει. Αλλά τι το ήθελε κι αυτός ο Χριστιανός να τη ρωτήσει για τη μουσική και την καριέρα της ως μαέστρος; Άνοιξε η κάνουλα με το κλάμα και συγκινημένη έλεγε ότι ο κόσμος έμαθε για την καριέρα της ως μουσικός φέτος που ασχολήθηκε με την τηλεόραση.

Αν έκλαιγε για το λόγο αυτό ή επειδή τής έχει λείψει η άλλη της ιδιότητα θα σε γελάσω. Με τόσα «μπούχου, μπουχου» δεν καταλάβαμε πολλά. Πάντως, θα περίμενα η Μανωλίδου να κλάψει όταν μιλούσε για τα προσωπικά της και δη την ώρα που έκανε την αποκάλυψη: «Είχα 13 χρόνια να βγω γιατί ξεσκάτιζα τα παιδιά μου»! Αυτό μάλιστα. Είναι λόγος για να κλάψεις, διότι στα καλύτερα χρόνια της νιότης της εκείνη μεγάλωνε τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της.

Ή θα περίμενε κανείς να κλάψει όταν αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται φέτος με τη «Στιγμή της αλήθειας» και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν τα περισσότερα Μέσα. Αλλά, φευ, εδώ δεν ιδρώνει το αυτί της Μανωλίδου. Κι ας ένιωσε στην αρχή σοκ από την επίθεση. Πλέον, το έχει ξεπεράσει και φέρεται ως πραγματικός τηλεοπτικός αστέρας. Αμ πως.