Παντρεύτηκε ο Σταμάτης Γονίδης!

18.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγους μήνες γράφαμε για τον χωρισμό του Σταμάτη Γονίδη με την αγαπημένη του, Κατερίνα και να σου σήμερα που γράφουμε για τον γάμο τους. Ω ναι, όπως το διάβασες. Ο αγαπημένος τραγουδιστής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγους μήνες γράφαμε για τον χωρισμό του Σταμάτη Γονίδη με την αγαπημένη του, Κατερίνα και να σου σήμερα που γράφουμε για τον γάμο τους. Ω ναι, όπως το διάβασες. Ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης σε δημαρχείο των νοτίων προαστίων την αγαπημένη του, έτσι ξαφνικά.

Βέβαια, ο Γονίδης δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία του να παντρευτεί κάποια στιγμή τη νεαρή αγαπημένη του, λέγοντας ότι θα το κάνει ξαφνικά και χωρίς μεγάλη σκέψη. «Θα ξυπνήσουμε ένα ωραίο πρωί, θα την πάρω και θα πάμε να παντρευτούμε». Έτσι, είναι. Ούτε τυμπανοκρουσίες, ούτε τίποτε.

Στο γάμο μάρτυρας ήταν και ο Βασίλης Τσιάρτας με την σύζυγό του, καθότι τυγχάνει να είναι φίλος με τον αοιδό. Πάντως, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, που πιθανόν να γίνει το καλοκαίρι στο νησί του Γονίδη, την Κύθνο. Αλλά μη φανταστείς τίποτε βαβούρες. Ήρεμα πράγματα.