Και ο Παρθένης με νέα συνοδό;

24.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από τότε που χώρισε ο Αλέξανδρος Παρθένης με την Σοφία Αλιμπέρτη δεν ήταν και λίγες οι φορές που του χρέωναν ένα νέο έρωτα. Μία η Κατερίνα Καραβάτου, μία η Μαρία Ιακώβου. Μάλιστα, η «σχέση» του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από τότε που χώρισε ο Αλέξανδρος Παρθένης με την Σοφία Αλιμπέρτη δεν ήταν και λίγες οι φορές που του χρέωναν ένα νέο έρωτα. Μία η Κατερίνα Καραβάτου, μία η Μαρία Ιακώβου. Μάλιστα, η «σχέση» του με την νεαρή αοιδό έπαιξε και περισσότερο. Μάταια, ο Παρθένης διέψευδε τα περί σχέσεων και προσπαθούσε να μάς... πείσει ότι έχει πάρει βαριά τον χωρισμό του με την Αλιμπέρτη.

Ωστόσο, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός σε αυτές τις περιπτώσεις κι αν ο Αλέξανδρος δεν «γιατρεύτηκε» με την Ιακώβου, τότε δεν υπάρχει περίπτωση... γιατρεύεται τώρα με μελαχρινή ύπαρξη αγνώστων στοιχείων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παρθένης τον τελευταίο καιρό βγαίνει με μια μελαχρινή γυναίκα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι έχει επιστρέψει το χαμόγελο στο πρόσωπο του και είναι πιο ανεβασμένος σε διάθεση.

Για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες έπαιξε μουσική (ναι, στις τόσες άλλες ιδιότητες του, να προσθέσεις και αυτή του dj) σε κλαμπ των Αθηνών και δίπλα του βρέθηκε η άγνωστη μελαχρινή γυναίκα με το έντονο μακιγιάζ. Όλο το βράδυ καθόταν μαζί του στα decks, μιλούσαν, αστειεύονταν και δεν είχαν μάτια γι άλλον. Άσε, που ο Παρθένης τής αφιέρωνε το ένα μετά το άλλο τραγούδι. Το καλύτερο; Έφυγαν μαζί από το μαγαζί!