Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Τσαλίκης!

26.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέλος καλά όλα καλά για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα μπήκε στο νοσοκομείο με κρίση σκωληκοειδίτιδας. Ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στο σπίτι του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος καλά όλα καλά για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα μπήκε στο νοσοκομείο με κρίση σκωληκοειδίτιδας. Ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στο σπίτι του, όταν ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά και η σύζυγός του, Δώρα τον πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν ότι πρόκειται για σκωληκοειδίτιδα και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Κι επειδή πρόκειται για ένα εύκολο περιστατικό, ο Τσαλίκης την επόμενη κιόλας μέρα πήρε εξιτήριο για το σπίτι του. Αυτές τις μέρες αναρρώνει από την εγχείρηση και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στο FIX αυτή την Παρασκευή.

Πάντως, εκεί στο FIX θα πρέπει να κοιτάξουν σοβαρά την περίπτωση τους και να κάνουν ένα ευχέλαιο. Μην ξεχνάς την περιπέτεια υγείας που έχει η Κέλυ Κελεκίδου, η οποία υποφέρει από οσφυαλγία και βρίσκεται κλινήρης στο κρεβάτι του πόνου. Μάλιστα, απέχει από την πίστα εδώ και πολλές μέρες, ενώ είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να επιστρέψει. «Φτου, φτου σκόρδα» λέω εγώ.