Η Αλιμπέρτη αποχωρεί από το Σαββατοκύριακο!

05.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από το τη ζώνη του Σαββατοκύριακου θέλει να αποχωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη και η απόφαση της αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη. Από του χρόνου πρωινό Σαββατοκύριακου γιοκ για την Σοφία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το τη ζώνη του Σαββατοκύριακου θέλει να αποχωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη και η απόφαση της αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη. Από του χρόνου πρωινό Σαββατοκύριακου γιοκ για την Σοφία, ενώ δεν αποκλείεται και... ΑΝΤ1 γιοκ! Αν πιστέψουμε, δηλαδή, κάποια δημοσιεύματα που τη στέλνουν στην ΕΡΤ.

Σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Αλιμπέρτη παραδέχτηκε ότι κουράστηκε πια να κάνει πρωινό κάθε Σαββατοκύριακο, αποκαλύπτοντας ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά. Όχι, δεν την... ξαπόστειλε η Ναταλία Γερμανού, η οποία είναι η κυρίαρχος της συγκεκριμένης ζώνης. Απλά, η Αλιμπέρτη θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της και το πρόγραμμα που έχει τα τελευταία χρόνια, δεν της το επιτρέπει.

Ποια θα είναι τα επαγγελματικά της σχέδια απέφυγε να τα αποκαλύψει. Όπως απέφυγε να πει αν θα ανανεώσει με τον ΑΝΤ1. Το μόνο που είπε είναι ότι θέλει να κάνει άλλη εκπομπή, αλλά και να επιστρέψει στην υποκριτική, που την έχει εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια. Όχι για σειρά δεν το σκέφτεται. Κάτι σε κινηματογράφο θέλει.