Κόβονται την Παρασκευή Μουτσινάς - Ζαρίφη;

05.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Τετάρτη λέγαμε για τον... αχό βαρύ που ακούγεται τον τελευταίο καιρό στον «Πρωινό καφέ» και τον πανικό που επικρατεί στην εκπομπή και σήμερα ημέρα Πέμπτη μαθαίνουμε ότι την Παρασκευή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Τετάρτη λέγαμε για τον... αχό βαρύ που ακούγεται τον τελευταίο καιρό στον «Πρωινό καφέ» και τον πανικό που επικρατεί στην εκπομπή και σήμερα ημέρα Πέμπτη μαθαίνουμε ότι την Παρασκευή είναι η τελευταία εκπομπή για Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Ζαρίφη. Ντόινγκ, ντόινγκ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Super Star», την Πέμπτη στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν σύσκεψη για το μέλλον της ταλαίπωρης φέτος εκπομπής και σε αυτήν πήραν τη μεγάλη απόφαση... να «κόψουν» Μουτσινά και Ζαρίφη. Αν το έκαναν με βαριά καρδιά, δεν το γνωρίζουμε. Αλλά μάλλον ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει κι ας είχαν πει λίγο καιρό πριν ότι θα πάνε με αυτή τη σύνθεση μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και λήγει το συμβόλαιο τους.

Πάντως, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αποχώρηση της τελευταίας αρχισυντάκτριας, Ελευθερίας Κεφαλά, η οποία έμεινε μόλις μία εβδομάδα στη θέση κι έφυγε μετά από έναν άγριο τσακωμό που είχε με τον Μουτσινά. Λένε μάλιστα ότι το δίδυμο από την αρχή δεν είδε με καλό μάτι τον ερχομό αυτής και γενικά δεν έβλεπαν με καλό μάτι, όποια «είσοδο» γινόταν στην εκπομπή.

Δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι δύο παρουσιαστές, αν κι έφερναν τα πιο χαμηλά νούμερα που είχε γνωρίσει ποτέ ο «Πρωινός Καφές» είχαν μία ανεξήγητη αλαζονική στάση. Όλα αυτά φαίνεται ότι τα σκέφτηκαν καλά στον ΑΝΤ1 και πήραν την απόφαση να αλλάξουν παρουσιαστές μέσα στη σεζόν. Κίνηση, που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει σε κανένα πρωινάδικο, κανενός καναλιού.

Κι αυτό ίσως δείχνει την απόγνωση, αλλά και τον εκνευρισμό των ανθρώπων του καναλιού, που αποφάσισαν όχι μόνο να μη στηρίξουν το δίδυμο, αλλά να τους «κόψουν» και μάλιστα άμεσα. Ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση; Κανείς δεν γνωρίζει. Το πιο πιθανό είναι να πάνε σε μία λύση ανάγκης μέχρι τον Ιούνιο και μέσα στο καλοκαίρι χωρίς άγχος και βιαστικές κινήσεις να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την μακροβιότερη εκπομπή της τηλεόρασης. Εξάλλου, συνέχεια ακούγονται διάφορα ονόματα για την παρουσίαση του «Καφέ». Αν και τα περισσότερα από αυτά αρνούνται να καθίσουν στην καρέκλα αυτή, που μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη έχει καταντήσει... ηλεκτρική καρέκλα!