Γιατί μοιράζει εξώδικα η Μαστροκώστα;

09.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πλέον. Διαβάζεις μία συνέντευξη στον Τύπο κι εκεί που δεν έχεις κανένα λόγο να αμφισβητήσεις τη γνησιότητα της, τσουπ μαθαίνεις ότι η συνέντευξη ήτο... μούφα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πλέον. Διαβάζεις μία συνέντευξη στον Τύπο κι εκεί που δεν έχεις κανένα λόγο να αμφισβητήσεις τη γνησιότητα της, τσουπ μαθαίνεις ότι η συνέντευξη ήτο... μούφα. Τώρα, πώς γίνεται να δημοσιεύουν φανταστικές συνεντεύξεις, άβυσσος η ψυχή αυτών.

Θύμα μίας τέτοιας περίπτωσης, φαίνεται ότι έπεσε η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία είναι τόσο εκνευρισμένη επειδή εκμεταλλεύονται το όνομα της, που άρχισε να στέλνει εξώδικα αριστερά και δεξιά. Η πρώτη που εισέπραξε το... ραβασάκι της Γωγούς είναι κυριακάτικη εφημερίδα, η οποία λίγες μέρες πριν είχε δημοσιεύσει συνέντευξη της. Και σε αυτή, η Γωγώ ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε πόσο την είχε αλλάξει η μητρότητα.

«Νιώθω ότι εγώ έχω αλλάξει» έλεγε χαρακτηριστικά σε εκείνη τη συνέντευξη η Μαστροκώστα κι απορείς εσύ τώρα που μαθαίνεις ότι δεν υπήρξε συνέντευξη, πώς τους ήρθε να τα γράψουν και μάλιστα τόσο ωραία. Ούτε η Έλενα Ακρίτα στα «Μυστικά της Εδέμ» δεν γράφει τέτοιες ατάκες. Τέλος πάντων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Μαστροκώστα από την Κύπρο όπου βρίσκεται, έχει εκνευρισθεί με την ιστορία αυτή και απειλεί ότι θα στείλει και άλλα εξώδικα σε όποιον εκμεταλλευτεί πάλι το όνομα της.

Η ίδια επιμένει ότι τον τελευταίο καιρό δεν έχει μιλήσει σε κανένα δημοσιογράφο και δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο γίνονται αυτά τα πράγματα. Ε καλά, μάλλον αυτό δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε... Η Μαστροκώστα έγινε μάνα! Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Αυτά συνέβησαν με την Γωγω κι εφεξής αν διαβάζεις κάποια συνέντευξη της, κράτα και καμιά πισινή. Ποτέ δεν ξέρεις.