Πάει Mega ή ΑΝΤ1 ο Λάκης;

16.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών γύρω από τον Λάκη Λαζοπουλο και ποίο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον αυτού. Θα παραμείνει στον Alpha; Θα πάει ΑΝΤ1; Θα πάει Mega;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών γύρω από τον Λάκη Λαζοπουλο και ποίο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον αυτού. Θα παραμείνει στον Alpha; Θα πάει ΑΝΤ1; Θα πάει Mega; Θα πάει πλατεία; Ιδού η απορία. Το πιο ισχυρό χαρτί της τηλεόρασης, ο «Mr. AGB» πολιορκείται από τηλεοπτικούς σταθμούς, δέχεται πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά το επόμενο τηλεοπτικό βήμα.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι θα επιστρέψει στα παλιά του λημέρια, στο Mega, αφού οι δύο πλευρές έβαλαν στην άκρη τις διαφορές του παρελθόντος και γεφύρωσαν το χάσμα που τους χώριζε. Και για χάρη του μεγάλου καναλιού λένε ότι ο Λάκης θα απορρίψει την δελεαστική οικονομική πρόταση του ΑΝΤ1.

Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο Λαζόπουλος στο τέλος θα καταλήξει στο Μαρούσι. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχε συνάντηση με στελέχη του καναλιού και οι δύο πλευρές μέσα σε ένα ευχάριστο και θετικό κλίμα ανανέωσαν το ραντεβού τους. Χωρίς, δηλαδή, να πουν κάτι με σιγουριά. Με τον Alpha, όμως, τι γίνεται; Εδώ κι αν υπάρχει μπέρδεμα μεγάλο.

Οι Γερμανοί θέλουν τον Λάκη να παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού, όμως, οι τελευταίες εξελίξεις στο σταθμό, ειδικά μετά την απόφαση του Δημήτρη Κοντομηνά να πουλήσει το μερίδιο του, καθιστούν αβέβαιο το μέλλον του στην Κάντζα. Εξάλλου, ο Λαζοπουλος έχει ταχθεί με το μέρος των εργαζόμενων του Alpha και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν σχεδόν σίγουρη την αποχώρηση του από το κανάλι. Πάντως, στις 24 Μαρτίου ο Λάκης έχει νέο «Αλ Τσαντίρι» και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν θα σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις ή απαντήσει στις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες.