Η Καγιά η νέα οικοδέσποινα του "Πρωινού Καφέ"!

23.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γιουπι γε γε, βρέθηκε η νέα οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ»! Οπότε φαντάζομαι ότι για λίγες μέρες θα ηρεμήσουμε από τη «διαδοχολογία» που τις τελευταίες εβδομάδες κόντεψε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γιουπι γε γε, βρέθηκε η νέα οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ»! Οπότε φαντάζομαι ότι για λίγες μέρες θα ηρεμήσουμε από τη «διαδοχολογία» που τις τελευταίες εβδομάδες κόντεψε να μάς γίνει έμμονη ιδέα. Λοιπόν, η νέα οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ» είναι η Βίκυ Καγιά και το αυτό επιβεβαίωσε με δελτίο Τύπου ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα, δε, με το ρεπορτάζ η απόφαση πάρθηκε από τα στελέχη του ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής κι αφού τις προηγούμενες μέρες είχαν έναν μαραθώνιο οντισιόν. Βέβαια, το όνομα του μοντέλου είχε ακουστεί ξανά για τη συγκεκριμένη θέση και μάλιστα πέρυσι, πριν η Καγιά πάει στον Alpha και πάλι την «έστελναν» στον Καφέ.

Ωστόσο, η εκπομπή της Καγιά «Είσαι μέσα» στο κανάλι της Κάντζα κόπηκε πριν την ώρα του και το γεγονός αυτό είχε δυσαρεστήσει τα μάλα την Βίκυ, η οποία δεν ήταν διατεθειμένη να παραμείνει. Έτσι, η πρόταση του ΑΝΤ1 ήταν ενδιαφέρουσα και αφού τα κατάφερε στα δοκιμαστικά, η συμφωνία κλείστηκε.

Η αρχική σκέψη των ανθρώπων του καναλιού ήταν να αναλάβει την παρουσίαση μετά το Πάσχα, αλλά δεν αποκλείεται να την δούμε νωρίτερα. Το δελτίο, πάντως, λέει ότι σύντομα θα είναι κοντά μας. Όσο για τον Γιώργο Λιανό και την Δέσποινα Καμπούρη; Μάλλον, θα παραμείνουν στο πλευρό της νέας οικοδέσποινας, αφού η παρουσία τους στην εκπομπή είναι μια καλή. Όσο για τα δημοσιεύματα που μιλάνε ακόμη και για γκεστ του Θέμου Αναστασιάδη, θα δείξει σύντομα αν έχουν τελικά δόση αλήθειας.