Τα καρφιά της Ζαρίφη για Μουτσινά!

30.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Νίκος Μουτσινάς μάς έχει υποσχεθεί ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει για το «κόψιμό» του από τον ΑΝΤ1 κι ότι έχει να πει πολλά πράγματα. Μάλιστα. Από εκείνη τη μέρα που έδωσε την υπόσχεση/απειλή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Νίκος Μουτσινάς μάς έχει υποσχεθεί ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει για το «κόψιμό» του από τον ΑΝΤ1 κι ότι έχει να πει πολλά πράγματα. Μάλιστα. Από εκείνη τη μέρα που έδωσε την υπόσχεση/απειλή σαν την παλαβή κοιτάζω τον Τύπο μπας κι έχει μιλήσει ο Μουτσινάς. Η μόνη που είχε εξαφανιστεί μετά το κόψιμο ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη και δε σου κρύβω ότι ήμουν τα μάλα περίεργη να μάθω τη δική της τοποθέτηση στην ιστορία.

Όχι, η Ζαρίφη δεν φαίνεται να έχει θέμα να μιλήσει, όπως ο Μουτσινάς ενώ παρατηρώ ότι οι δύο πρώην συνεργάτες δεν ακολουθούν κοινή πολιτική για το πως αντιμετωπίζουν το «κόψιμο» τους από τον ΑΝΤ1. Έτσι, το Σάββατο το βράδυ παρακολουθήσαμε την Ζαρίφη να μιλάει στο «Life and Style» κι έσκυβα για να μη με πάρουν τα καρφιά που έριχνε για τον πρώην συνεργάτης της. Και φίλο της; Χμ.... αυτό είναι άλλο θέμα, μεγάλο. Εξάλλου, η Κατερίνα αποκάλυψε ότι έχουν να μιλήσουν πάνω από δέκα μέρες και δεν θέλει μεγάλη εξυπνάδα για να καταλάβει κανείς ότι οι δυο τους δεν είναι φίλοι.

Άσχετο, αλλά η περίπτωση εδώ με τα τηλέφωνα δεν σου κάνει λίγο.... «γυρίζει ο τροχός μπιμπ και ο φτωχός». Θυμάσαι που όλο το καλοκαίρι ο Μουτσινάς έλεγε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν τον είχε πάρει ένα τηλέφωνο, ενώ το ίδιο παράπονο είχε και η Ελένη Μενεγάκη από την Ζαρίφη; Είδες που σου λέω ότι γυρίζει ο τροχός; Ούτε μεταξύ τους δεν τα βρίσκουν.

Και από τη συνέντευξη της πρώην παρουσιάστριας του «Πρωινού Καφέ» καταλαβαίνεις ότι γενικά δεν τα έβρισκαν οι δυο τους και για του λόγου το αληθές λέει η Ζαρίφη: «Ο Νίκος είχε ένα όραμα για αυτό το πρωινό, ένα όραμα που στην αρχή στηρίχτηκε και από το ίδιο το κανάλι και από εμένα, από τη στιγμή που συμφώνησα και ήμουν 6 μήνες σε αυτό το πράγμα», ενώ πέταξε και το καρφί «δεν πέρασε το δικό μου στην εκπομπή».

Και ποίου πέρασε; Ε θέλει και ερώτημα τώρα; Αμ το άλλο; Η Ζαρίφη πέταξε και τη σπόντα της για τον «φίλο» της, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι το καβάλημα του καλαμιού επιτρέπεται όταν είσαι πρώτος. Όταν είσαι τελευταίος δεν υπάρχει λόγος να καβαλάς καλάμι. Νταν, νταν άκου χτυπάνε καμπάνες....