Ανακοίνωση του Star για Λαμπίρη!

31.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μέσα στον πανικό των τελευταίων ημερών για το τηλεοπτικό γίγνεσθαι και ποιο είναι το μέλλον γνωστών προσώπων της τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων σεναρίων, που κόσμος πάει κι έρχεται και κόσμος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέσα στον πανικό των τελευταίων ημερών για το τηλεοπτικό γίγνεσθαι και ποιο είναι το μέλλον γνωστών προσώπων της τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων σεναρίων, που κόσμος πάει κι έρχεται και κόσμος έχει προβλήματα με διευθυντές και αφεντικά, κυκλοφόρησε και η φήμη ότι η Χριστίνα Λαμπίρη έχει προβλήματα με το Star και δεν αποκλείεται ακόμη και να φύγει από το κανάλι.

Ποιος είπε ότι οι παρουσιάστριες των μεσημεριανών δεν μπορούν να πέσουν θύματα φημών; Χα. Ούτε καν αυτές δεν αποτελούν εξαίρεση και τη Λαμπίρη αποδεικνύεται ότι την πήρε απλά η μπάλα. Και για του λόγου το αληθές, το Star έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, όπου διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες των τελευταίων ημερών.

"Οι σχέσεις του σταθμού με τη Χριστίνα Λαμπίρη έχουν χτιστεί εδώ και 7 χρόνια και παραμένουν άριστες. Δεν έχει προκύψει θέμα αλλαγής του προγραμματισμού και οι εκπομπές θα συνεχίσουν με την τρέχουσα ροή".