Πρόταση γάμου από... σκηνής!

31.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις» λέμε και φαίνεται ότι η φετινή συνεργασία του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου με την Έλενα Ακρίτα τον βοήθησε στο να κάνει εμπνευσμένες προτάσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις» λέμε και φαίνεται ότι η φετινή συνεργασία του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου με την Έλενα Ακρίτα τον βοήθησε στο να κάνει εμπνευσμένες προτάσεις γάμου. Και να σου πω κάτι; Στην περίπτωση του νεαρού ηθοποιού ισχύει το... «Η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101»!

Γιατί δε νομίζω ότι η Ακρίτα θα σκεφτόταν τέτοια σκηνή για τα «Μυστικά της Εδέμ», όπου πρωταγωνιστεί ο Γιαννακόπουλος και η αγαπημένη του Φαίη Ξυλά. Βλέπεις, ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην Ξυλά από... σκηνής και συγκεκριμένα μετά το τέλος της παράστασης «Ο μπακαλόγατος». Η παράσταση αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και η Φαίη Ξυλά ανέβηκε στη συμπρωτεύουσα για να δει από κοντά τον εδώ και τέσσερα χρόνια αγαπημένο της.

Εκείνος εννοείται ότι γνώριζε για την επίσκεψη της στο θέατρο «Ράδιο Σίτυ» και σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια τη μεγάλη στιγμή. Έτσι, όταν τελείωσε η παράσταση και οι ηθοποιοί βγήκαν να υποκλιθούν στο κοινό, εκείνος πέρασε μπροστά και ζήτησε από την Φαίη, που καθόταν στις πρώτες σειρές να τον παντρευτεί. Τής πρόσφερε και το μονόπετρο και καταλαβαίνεις τι συγκίνηση έπαιξε. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ το ίδιο έκανε και ο υπόλοιπος θίασος με πρώτο και καλύτερο τον Πέτρο Φιλιππίδη.