Με χειροπέδες στην Τροχαία η Διαμαντή!

31.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά το Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια ήρθε η σειρά της Γιολάντας Διαμαντή να έχει επεισόδιο με αστυνομικό και με χειροπέδες να περάσει το κατώφλι της τροχαίας. Η ιστορία που είχε πρωταγωνίστρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά το Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια ήρθε η σειρά της Γιολάντας Διαμαντή να έχει επεισόδιο με αστυνομικό και με χειροπέδες να περάσει το κατώφλι της τροχαίας. Η ιστορία που είχε πρωταγωνίστρια τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό κι έναν μοτοσικλετιστή της τροχαίας συνέβη την περασμένη Τετάρτη, στην Αττική οδό. Η Διαμαντή οδηγούσε στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ενώ μιλούσε στο κινητό όταν την πλησίασε ο μοτοσικλετιστής και της έκανε νόημα να σταματήσει.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ίδια στο «Πρώτο Θέμα» υπάκουσε στο σήμα, δείχνοντας στον αστυνομικό δίπλωμα και ταυτότητα. Τού εξήγησε, δε, ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλο της, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Προπό στη Νέα Σμύρνη, όπου λίγο νωρίτερα είχε δολοφονηθεί από ληστή ο 34χρονος υπάλληλος του. Η Γιολάντα ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη από το τραγικό συμβάν κι αφού εξήγησε στον αστυνομικό τι είχε συμβεί, του ζήτησε να επισπεύσει τη διαδικασία για να βρεθεί κοντά στον φίλο της.

Εκείνος, της ζήτησε την άδεια του αυτοκινήτου και το πρώην μοντέλο κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να τη φέρει. Τότε, σύμφωνα με την ίδια, ο αστυνομικός τής είπε ότι θα την γράψει επειδή περπάτησε στην Αττική οδό κι από εκεί ξεκίνησε το σκηνικό, όπου πάνω στη λογομαχία που ακολούθησε, η Διαμαντή τον αποκάλεσε «κομπλεξικό» και «αλήτη». Βέβαια, λίγο πριν όταν τον παρακαλούσε να φύγει, εκείνος τής έδειξε τις χειροπέδες και της είπε: «Θα σου περάσω χειροπέδες και θα φας και χώμα».

Όπως καταλαβαίνεις, μετά το...στόλισμα που τού έκανε, ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις και η Διαμαντή συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Τροχαία της Αττικής οδού. Εκεί, παραδέχτηκε ότι τον αποκάλεσε «κομπλεξικό» και «αλήτη», αλλά εκείνος όπως αποκαλύπτει η ίδια, δεν παραδέχτηκε τη φράση «θα φας χώμα». Τέλος πάντων, ο αστυνομικός στην αρχή κατέθεσε μήνυση για εξύβριση , την οποία απέσυρε εκ των υστέρων. Ζήτησε, όμως, από την Διαμαντή να του πει «συγνώμη» κι αφού εκείνη το έκανε, την άφησαν να φύγει.