Η Τατιάνα μιλάει για τη μείωση μισθού της!

03.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πάει πολύς καιρός από τότε κυκλοφόρησε ότι ο ΑΝΤ1 έκανε περικοπή στις ώρες και στο μισθό της Τατιάνας Στεφανίδου, λόγω οικονομικής κρίσης. Τώρα, η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πάει πολύς καιρός από τότε κυκλοφόρησε ότι ο ΑΝΤ1 έκανε περικοπή στις ώρες και στο μισθό της Τατιάνας Στεφανίδου, λόγω οικονομικής κρίσης. Τώρα, η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται δημοσίως την περικοπή στο μισθό της και πολύ γενναία (ναι, της βγάζω το καπέλο και κάνω υπόκλιση άλα μπαλαρίνα) δηλώνει στο Down Town: «Είμαι υπέρ στο να γίνει μείωση μισθού...».

Κι όπως λέει χαρακτηριστικά... «Όχι μόνο σε παρουσιαστές, αλλά και σε υψηλόμισθα στελέχη». Εξήγησε, μάλιστα, ότι δέχτηκε τη μείωση, γιατί σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούσε να απολυθούν εργαζόμενοι του σταθμού εξαιτίας της κρίσης, ενώ δηλώνει ότι ο σταθμός καλώς έπραξε με την κίνηση αυτή. Helloooo, ακούνε κάποιοι άλλοι παρουσιαστές;

Τώρα, εμείς που ακούμε ότι κοτζάμ Στεφανίδου, που σκίζει σε τηλεθέαση, είναι η «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης» και κακά ψέματα δεν υπάρχει κανάλι που να μην τη θέλει στο δυναμικό του, αναρωτιόμαστε: «Μα πώς δέχτηκε την περικοπή;» Και κυρίως, στον ΑΝΤ1 πώς πήραν το ρίσκο να τής ζητήσουν μείωση μισθού και ώρας στην εκπομπή της «Αξίζει να το δεις»; Κι ας είναι πρώτη σε τηλεθέαση στη ζώνη της.

Στο πρώτο σκέλος της μικρής μας απορίας την απάντηση δίνει η ίδια η Στεφανίδου: «Δεν είμαι παντρεμένη με τον ΑΝΤ1. Με τον Ευαγγελάτο είμαι» και νομίζω ότι το πιάσαμε το υπονοούμενο. Τώρα για το δεύτερο... άγνωσται αι βουλαί του ΑΝΤ1. Πάντως, η εκπομπή ακόμη και συρρικνωμένη συνεχίζει τα μεγάλα νούμερα, διότι έκαστος στο είδος του και η Τατιάνα σε αυτό!