Μακρυπούλια: Πώς ο Λάτσιος την έκανε να... ξινίσει!

23.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όσο καιρό παιζόταν το «Dancing with the stars» οι φήμες και τα σενάρια ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε Γιάννη Λάτσιο και Ζέτα Μακρυπούλια έδιναν κι έπαιρναν. Και όσο εκείνοι διέψευδαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όσο καιρό παιζόταν το «Dancing with the stars» οι φήμες και τα σενάρια ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε Γιάννη Λάτσιο και Ζέτα Μακρυπούλια έδιναν κι έπαιρναν. Και όσο εκείνοι διέψευδαν με δηλώσεις, αλλά επιβεβαίωναν κατά κάποιο τρόπο στα Live με τα τάχα μου δήθεν αθώα γελάκια, πειράγματα, πεταρίσματα των ματιών (μέχρι παγωτό έγλυψε η Ζέτα κι όσο η γλώσσα της χανόταν στην βανίλια, τόσο ο Λάτσιος έλιωνε στο τραπέζι της επιτροπής), τόσο τα σενάρια για φλερτ επέμεναν.

Με το που τελείωσε, όμως, το παιγνίδι άρα και η τηλεοπτική συνάντηση των δύο, άλλαξε και η διάθεση της Μακρυπούλια η οποία όλη αυτή τη σεναριολογία την πήρε αλλιώς. Δε λέω, έχει τα δίκια της να εκνευρίζεται που τη ρωτάνε συνέχεια για τον Λάτσιο κι αν έχουν σχέση, αλλά με το μπαρδόν, όταν έχεις δώσει τα δικαιώματα σου δεν είναι και το εξυπνότερο να αγριεύεις σε σχετική ερώτηση. Ένα σου λέω, αγαπημένε μου. Να έβλεπες ξινισμένη και αγριεμένη μαζί φάτσα Ζέτας όταν τη ρωτούσαν τόσο για τη σχέση της με τον Λάτσιο, όσο και για το Dancing και τους σταρ που συμμετείχαν.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα δίπλα της μοιάζει με σκέτη γλύκα. Τι να πω. Δεν είχα ξαναδεί την Μακρυπούλια με τόσο μη μου άπτου ύφος. Ακόμη κι αν δεν της άρεσαν οι ερωτήσεις, θα μπορούσε να τις είχε αποφύγει με πιο γλυκό ή έξυπνο τρόπο. Ας βάλει να δει την Δέσποινα Βανδή με τι μαεστρία αποφεύγει τις βαρετές μέχρι θανάτου ερωτήσεις «αν έχει κάνει botox». Έτσι, για να μαθαίνει, διότι αυτό το παγερό βλέμμα δεν είχε και δεν θα έχει πέραση. Α και σχετικά με τον Λάτσιο, η Ζέτα ζήτησε «να κοπεί αυτό το αστειάκι».