Η νέα περιπέτεια υγείας του Μπάρκουλη!

25.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία νέα περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πρόσφατα ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική του Ψυχικού για δώδεκα μέρες. Ο ηθοποιός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία νέα περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πρόσφατα ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική του Ψυχικού για δώδεκα μέρες. Ο ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία από δύο φλεγμονές που είχε στον πνεύμονα και η σύζυγος του, Μαρία τον πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως αποκαλύπτει η ίδια στην Espresso, αν και ο Μπάρκουλης υποφέρει χρόνια με το αναπνευστικό του και άλλες φορές είχε πάει στο νοσοκομείο για το πρόβλημα αυτό, τώρα η κατάσταση του ήταν πιο σοβαρή και οι γιατροί ανησύχησαν πολύ.

Του έκαναν, όμως, επιθετική αγωγή και μετά από δώδεκα μέρες νοσηλείας επέστρεψε στο σπίτι του, όπου ακολουθεί ειδική αγωγή. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν η σύζυγός του, Μαρία και ο 7χρονος γιος του Νικόλας, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του. Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του στέκεται βράχος στο πλευρό του και κάνει τα πάντα για να ξεπεράσει την όποια περιπέτεια με την υγεία του. «Εμπρός στο να γίνει καλά ο Ανδρέας, θα έδινα τα πάντα για εκείνον» λέει χαρακτηριστικά η Μαρία στην εφημερίδα Espresso.