Κόντρα Δημητρίου - Λιβιεράτου!

22.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο, τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο. Οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο. Στη ζωή ξεκινάμε με όνειρα χίλια. Τα γκρεμίζει ο πόνος, η φτώχεια και η ζήλια».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο, τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο. Οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο. Στη ζωή ξεκινάμε με όνειρα χίλια. Τα γκρεμίζει ο πόνος, η φτώχεια και η ζήλια». Α, ρε Λάμπη, special αφιερωμένο σε σενα το στιχάκι, από την Lady Άντζελα, που δε σεβάστηκες τα 26 χρόνια προσφοράς της στο άσμα, αλλά και τα παλάτια που χτίσατε πάνω στην άμμο και ήρθε ο βοριάς να τα κάνει συντρίμμια, κομμάτια. Ο Λιβιεράτος (αυτός είναι ο Λάμπης και όχι κάνα υδραυλικός) έχει κάνει έξω φρενών την Δημητρίου (όχι ότι ήθελε και πολύ) επειδή αναβλήθηκε η συνεργασία τους και ανάμεσά τους έχει ξεσπάσει μεγάλος πόλεμος.

Με ένα κόμπο στο «χρυσό» λαρύγγι της, που 26 χρόνια μας συντροφεύει(;) η Lady «άδειασε» τον Λάμπη. «Σνιφ, σνιφ. Είκοσι έξι χρόνια, σνιφ σνιφ και δεν τα σεβάστηκε. Κανείς δε σέβεται την καριέρα μου, κλαψ, κλαψ. Είπε πως είμαι τελειωμένη. Ποια εγώ που από κορδελιάστρα έγινα πρώτο όνομα στη νύκτα και 26 χρόνια είμαι μία σταρ; Μπουχουχου, μπουχουχου». Η πίκρα της Άντζελας για τον συνάδελφό της είναι εμφανής, η οποία θεωρεί πως ο Λιβιεράτος την «κρέμασε» και πως έδειξε μεγάλη αγένεια προς το πρόσωπό και παρελθόν της. «Ανέβαινε στην πίστα και δεν έλεγε να κατεβεί αγάπη μου. Στις τέσσερις παρά τέταρτο έφευγε κι έμπαινα εγώ για το δεύτερο πρόγραμμα». Τώρα θα πεις εσύ, so what. Ναι, αλλά so σε άλλες πίστες και όχι στο «Ρουφ», όπου άδει η Δημητρίου. Εκείνη την ώρα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, από κάτω έχουν πιάσει δουλειά οι καθαρίστριες και το αποτέλεσμα ήταν η Άντζελα να άδει «Μαργαρίτες να μαδάω» κι εκείνες να απαντάνε «Γαρύφαλλα να σκουπίζουμε».

Όπως καταλαβαίνεις, στο σκηνικό αυτό η Άντζελα αντέδρασε και ζήτησε από τον Λάμπη να κατεβαίνει νωρίτερα. Το ποτήρι, ωστόσο, ξεχείλισε και η κόντρα κορυφώθηκε, όταν ο Λιβιεράτος έπαθε ασθματική βρογχίτιδα και ο γιατρός του συνέστησε να απουσιάσει από το κέντρο για δέκα μέρες. Ο αοιδός ειδοποίησε τους υπεύθυνους του μαγαζιού, αλλά δεν πήρε τηλέφωνο την Άντζελα για να την ενημερώσει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μπορούσε να του πει κάποιο γιατροσόφι. Έτσι, η lady αφού κανείς δεν την είχε ειδοποιήσει, βγήκε δημοσίως και δήλωσε πως ο Λιβιεράτος αποχώρησε από το σχήμα. Καταλαβαίνεις, τι συνέβη μετά. Κρίμα, οι αγκαλιές και τα χαχανητά που κάνανε στις συνεντεύξεις!
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]