Χωρίζουν οριστικά Πιτ - Ανιστον!

28.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από έντεκα εβδομάδες αγωνίας και άγχους οι γυναίκες ανά τον κόσμο μπορούν να κοιμούνται πλέον ήσυχες και να κάνουν τα όνειρα τους: ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Ανιστον χωρίζουν κι επίσημα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από έντεκα εβδομάδες αγωνίας και άγχους οι γυναίκες ανά τον κόσμο μπορούν να κοιμούνται πλέον ήσυχες και να κάνουν τα όνειρα τους: ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Ανιστον χωρίζουν κι επίσημα! Μην αγχώνεσαι, τα ουρλιαχτά που ακούγονται απ’ έξω, δεν είναι ο χορός των λυκανθρώπων, αλλά τα κοριτσόπουλα που έμαθαν την είδηση. Όσον αφορά τους άνδρες, μάλλον δεν έχουμε τις ίδιες εκδηλώσεις θαυμασμού, διότι ναι μεν η Τζένιφερ είναι γλυκούλα κι επιθυμητή, αλλά πλέον με το διαζύγιο ανοίγει ο δρόμος και τα σκυλιά δένονται για να συνάψει(;) σχέση ο Μπραντ μετά της Αντζελίνα Τζολί.

Αφήνουμε, όμως, τα τρελά όνειρα κι επιστρέφουμε στην πραγματικότητα. Την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Ανιστον (κι αυτό είναι μεγάλη έκπληξη) επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές» με τον Μπραντ. Α, ρε άτιμη κοινωνία που πας και δίνεις τον Μπραντ σε λάθος γυναίκες. Ρε το γεφύρι τη Άρτας και τη γέφυρα των αναστεναγμών θα έριχνα, προκειμένου να κρατώ κοντά μου κοτζάμ Πιτ. Αλλά, η δικιά μας η Τζένιφερ είναι ανώτερος άνθρωπος και μετά από τέτοιο κέρατο(;) αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο της. Κι ας έκανε το ζευγάρι προσπάθειες να τον σώσουν.

Πως, όμως, να τον σώσεις φίλε μου, όταν ο σύζυγος πηγαίνει με την πέτρα του σκανδάλου για το promotion της νέας τους ταινίας κι έχουν μία συμπεριφορά και αμηχανία, σαν ερωτευμένα σχολιαρόπαιδα; Τα είδε αυτά και τα άλλα η Τζένιφερ, ότι δηλαδή η σχέση τους δεν έχει μέλλον κι έχει πλέον κάνει τον κύκλο της και πήγε στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες και κατέθεσε την αίτηση. Επίσης, ζήτησε να πάει πίσω το επίθετο της και να αφήσει του συζύγου, το οποίο είχε πάρει μετά το γάμο τους. Αχ, γνήσια Ελληνίδα η «Γενοβέφα»! Όσον αφορά τώρα, την κοινή τους περιουσία, αυτή θα μοιραστεί...αναίμακτα!
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]