Οι πέντε του Fame άνοιξαν τα χαρτιά τους!

30.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεσημέρι Τρίτης και όλα τα κανάλια διέκοψαν για τη Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομίας, ο οποίος θα ανακοίνωνε τα νέα μέτρα και φόρους. Όλα, πλην του ΑΝΤ1....
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεσημέρι Τρίτης και όλα τα κανάλια διέκοψαν για τη Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομίας, ο οποίος θα ανακοίνωνε τα νέα μέτρα και φόρους. Όλα, πλην του ΑΝΤ1 που την ώρα εκείνη μας έδειχνε σε απευθείας σύνδεση τη συνέντευξη Τύπου, των πέντε φιναλίστ του Fame Story. Γι αυτό κι όταν στο ζάπινγκ που έκανα έπεσα πάνω στη φάτσα του Βαγγέλη, ξαφνιάστηκα: «Ωι, μάνα μου. Μεταμφιέστηκε ο Αλογοσκούφης για να μην τον αναγνωρίσουμε με τις αυξήσεις που έκανε;» αναρωτήθηκα και ομολογώ πως μου πήρε αρκετή ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Ευτυχώς, που έδειξε πλάνο την Χρυσάνθη και τότε κατάλαβα πως αποκλείεται αυτός να είναι ο Πέτρος Δούκας μεταμφιεσμένος σε παίκτρια Fame Story! Έμεινα στον ΑΝΤ1 για να ακούσω τη συνέντευξη, αφού κρίνοντας από το ύφος των παικτών, είχαν να μας πουν σοβαρά πράγματα.

Ο Βαγγέλης, ειδικά ήταν περισσότερο σοβαρός και από τον Αλογοσκούφη, ενώ με φουσκωμένα τα στήθη δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν θα άντεχε να μείνει στο παιγνίδι ούτε μία μέρα παραπάνω και πως αν δεν βγει πρώτος, θα νιώθει και πάλι νικητής καθώς μέσα στους έξι μήνες κατάφερε να βελτιωθεί καλλιτεχνικά και να χάσει 18 ολόκληρα κιλά. Τα οποία, όμως, (κιλά) βρήκε και πήρε η Χρυσάνθη. Έδειξε τις προάλλες ο ΑΝΤ1 σε επανάληψη το πρώτο Live και ήταν μία κοπελίτσα αδύνατη, με κοντά μαλλιά ονόματι Χρυσάνθη. Η παίκτρια αυτή τον πρώτο καιρό ήταν μέσα στο παιγνίδι, αλλά ξαφνικά χάθηκε. Πληροφορίες θέλουν να την «έφαγε» μία νέα παίκτρια με μακριά καστανά, κατσαρά μαλλιά, ονόματι Χρυσάνθη! Η φερέλπιδα, πάντως, αοιδός δήλωσε πως αν δεν πετύχει ως τραγουδίστρια, τότε θα κάνει οικογένεια. Συνειδητοποιημένη, δεν το συζητώ, αρκεί να το καταλάβει έγκαιρα και να προλαβαίνει.

Με το τραγούδι θέλει να ασχοληθεί σοβαρά και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αναφορικά με τη σχέση του με τη Νάνσυ είπε πως γνώριζε ότι συμμετείχε σε reality γι αυτό και μετρίασε τη συμπεριφορά του. Και σκέφτομαι τώρα, εγώ με το αθώο(;) μυαλό μου: αν δεν μετρίαζε τι συμπεριφορά του, τι παραπάνω θα έκανε; Θα στεκόταν στα τέσσερα, θα άρχιζε το γάβγισμα και θα κατουρούσε στις γωνίες του σπιτιού; Ο Αντρέας, πάλι, ήταν ο μόνος που δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει κι άλλο εσώκλειστος, αν αυτό ήταν καλό για την καριέρα του. Μάλιστα. Λοιπόν, ο ψυχολόγος που είπε η Χρυσάνθη πως θα την κοιτάξει όταν βγει έξω για να δει αν είναι καλά, ας δεχτεί και τον Ανδρέα!

Και πάμε, τώρα, στο κεφάλαιο Περικλής. Το μεγάλο φαβορί του τελικού δήλωσε πως αν κερδίσει τα χρήματα θα τα δώσει στον πατέρα του, διότι τα χρωστάει. Όσον αφορά την Πόρσε, που έχει γίνει θέμα συζήτησης και τσακωμών; Μπορεί να περιμένει. Για λίγο καιρό, διότι με το σουξέ που έχει ο Πέρι θα βγάλει τα λεφτά γρήγορα. Αν θα ασχοληθεί με το τραγούδι; Το μέλλον θα δείξει. Αν δεν του αρέσει ο χώρος, δεν θα μείνει με το ζόρι, θα σηκωθεί να φύγει. Και τι θα κάνει στη συνέχεια; Αν δεν του κάτσει η τηλεόραση (μέχρι και ο Πέρι κατάλαβε πως στην ελληνική τηλεόραση ισχύει το...κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα!), τότε θα γίνει...προικοθήρας! Σσσσωστοοοοόςςςςςς!!!!!
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]