Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη!

29.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά πυροτεχνημάτων, ροζ μπαλονιών, κομφετί, μηνυμάτων ?σπόντες και δακρύων υποδέχτηκαν οι συνεργάτες της την Ελένη Μενεγάκη. Την Δευτέρα, η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε στον Πρωινό Καφέ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά πυροτεχνημάτων, ροζ μπαλονιών, κομφετί, μηνυμάτων - σπόντες και δακρύων υποδέχτηκαν οι συνεργάτες της την Ελένη Μενεγάκη. Την Δευτέρα, η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε στον Πρωινό Καφέ και το πλατό στολίστηκε στα ροζ, προκειμένου να μας υπενθυμίσουν για νιοστή φορά πως είχε πάει να γεννήσει το κοριτσάκι της. «Ξαναζούμε μεγάλες στιγμές» έγραφαν τα μπλουζάκια όλων των συνεργατών, οι οποίοι με δάκρυα στα μάτια - ειδικά η Λίτσα Πατέρα ήταν μες στο βούρκωμα - επεσήμαναν στην Ελένη πόσο τους έλειψε και πόσο ωραία θα είναι τώρα που επέστρεψε.

Ποιοι είπαμε πως αντικατέστησαν την Ελένη; Ο Μάκης Πουνέντης και η Γιώτα Τσιμπρικίδου; Δεν άκουσα κουβέντα γι αυτούς τη μέρα της μεγάλης επιστροφής και παραλίγο να πιστέψω πως η παρουσία τους στην εκπομπή ήταν της φαντασίας μου. Δεν το συζητώ, μεγάλη πίκρα όχι μόνο να μην ακούς ένα «ευχαριστώ», αλλά να έχεις τους συνεργάτες να πανηγυρίζουν που επέστρεψε η Μενεγάκη και να πετάνε σπόντες για τη δική σου παρουσία. Εννοείται, πως μέσα σε αυτό το πανηγύρι Πουνέντης - Τσιμπρικίδου δεν παραβρέθηκαν, όπως είχε γίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο την πρώτη φορά, με τη γέννηση του γιου της. Αλλά, τότε ήταν διαφορετικά τα πράγματα και δεν υπήρχαν συμβόλαια που έληγαν.

Καλεσμένοι, όμως, της εκπομπής ήσαν δυο φίλοι της Μενεγάκη, ο Νίκος Κουρκούλης και ο Νίκος - μουσακάς - Μουρατίδης, ο οποίος για ακόμη μία φορά μίλησε για τη νέα του εκπομπή, ενώ ενημέρωσε την Ελένη για τις εξελίξεις στο Fame Story. Ο, δε, Κουρκούλης προς τιμή της φίλης του κι επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα με τα συνθήματα φόρεσε δύο διαφορετικές μπλούζες με διαφορετικά μηνύματα για την μάνα Ελένη!
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]