All Star Fame ή None Star Fame;

18.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι πια η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 μετά το τέλος του Fame Story. Όπου γκρεμός είναι οι επαναλήψεις live ακόμη και του Fame 1 και ρέμα το νέο show
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι πια η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 μετά το τέλος του Fame Story. Όπου γκρεμός είναι οι επαναλήψεις live ακόμη και του Fame 1 και ρέμα το νέο show, το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο All Star Fame. Ευτυχώς, που υπάρχει η Αντζελα Δημητρίου στην επιτροπή κι έχουμε ένα λόγο να γελάμε, αλλά και να μην αλλάζουμε κανάλι. Παρουσιαστής του νέου show είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε σύγχρονη εκδοχή του Θανάση Βέγγου, αφού είναι...ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές! Ξεκίνησε ως απλός χορογράφος στο Fame 2, αναβαθμίστηκε σε διευθυντή της Ακαδημίας στο τρίτο και να σου τώρα παρουσιαστής. Μεταξύ μας, αν και τα σαρδάμ του ξεπέρασαν και αυτά της Καλομοίρας, τον προτιμώ από την Τατιάνα. Μελανό του σημείο ήταν το σασπένς που προσπάθησε να δώσει όταν θα ανακοίνωνε ποιος από τους δύο παίκτες θα περνούσε στην επόμενη φάση. Η επιρροή εδώ από τη «Σχολή της Τατιάνας» ήτο εμφανής. Κατάφερε να μας σπάσει τα νεύρα.

Η κριτική επιτροπή έχει αλλάξει όλη και στη θέση τους έχουν έλθει ο Βασίλης Δρυμούσης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Πωλίνα και ο Μάκης Πουνέντης. Το αστέρι της επιτροπής είναι αναμφισβήτητα η «Λαίδη», η οποία με κάθε ευκαιρία μας υπενθύμιζε πως είναι 26 χρόνια στο τραγούδι, πριν ξεκινήσει δούλευε στις κλωστές «Πεταλούδα», είναι αυτοδίδακτη, η ζωή δεν της χαρίστηκε, μπλα, μπλα, μπλα. Ήμαρτον, «Λαίδη» μου. Στο σημείο, δε, που το κοινό άρχισε να την γιουχάρει επειδή έβαλε χαμηλή βαθμολογία σε μία κοπέλα, η Άντζελα με μάτια βουρκωμένα απευθύνθηκε στο κοινό: «Σας αγαπώ, σας αγαπώ. Στον προηγούμενο έβαλα δέκα. Σας παρακαλάω, σας αγαπώ. 26 χρόνια είμαι στο τραγούδι, είμαι αυτοδίδακτη και σας αγαπώ». Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο κάρβουνο κυρά Δημητρίου μου. Έλεος!

Ευτυχώς, που στο show ήσαν καλεσμένοι η Καλομοίρα και ο Περικλής, οπότε καταφέραμε και κρατήσαμε ανοικτά τα μάτια μας, αλλά και αισθανθήκαμε ενίοτε πως αυτό που βλέπαμε στις οθόνες μας είναι κάτι σαν Fame! Κορυφαία στιγμή, δε, η ατάκα που έριξε ο Πέρι, περιγράφοντας τι γίνεται στο κέντρο όπου άδουν 11 πρώην Φέιμ- στορίτες. «Της καργ...λας» είπε ο Πέρι κι ενώ ο Μεταξόπουλος προσπαθούσε να το καλύψει, εκείνος κοιτούσε με απορία. Εντάξει, κατάλαβε τι είπε πριν τελειώσει η εκπομπή. Κατά τα άλλα, το ντουέτο που είχε με την Καλομοίρα δικαίωσε πανηγυρικά όσους υποστηρίζουν ότι οι εν λόγω είναι άφωνοι και κακώς πήραν τα λεφτά. Η αλήθεια είναι πως ήθελες να κλείσεις τα αυτιά σου να μην τους ακούς. Εγώ, πάλι, προτίμησα να κλείσω τη φωνή και να τους απολαύσω επί σκηνής καθώς ήσαν τω ώντι...φο-βε-ροι! Κατά τα άλλα, το νέο show είναι κάτι σαν «Να, η ευκαιρία» (ακόμη και τα βιντεάκια που παρουσιάζουν τον κάθε παίκτη είναι τα ίδια με το συγκεκριμένο παιγνίδι), ενώ οι υποψήφιοι ήσαν μία κακή εκδοχή του Περικλή, της Αναστασίας, της Νάνσυ και του Αγαμέμνονα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]