Τι τρέχει με Κλέλια Χατζηιωάννου και Αλβέρτο του Μονακό;

18.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανάστατες είναι οι απανταχού υποψήφιες νύφες στο άκουσμα της είδησης πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει βρει γυναίκα για να παντρευτεί και μάλιστα ο γάμος τους θα γίνει...σύντομα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανάστατες είναι οι απανταχού υποψήφιες νύφες στο άκουσμα της είδησης πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει βρει γυναίκα για να παντρευτεί και μάλιστα ο γάμος τους θα γίνει μόλις στεγνώσει το χώμα που σκεπάζει τον πατέρα του Ρενιέ. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις πασαρέλες (χώρος όπου ο Αλβέρτος κινείται όλα αυτά τα χρόνια) και τα καλλίγραμμα μοντέλα έπεσαν του θανατά, όταν συνειδητοποίησαν πως πια δεν έχουν καμία τύχη να γίνουν η νέα Γκρέις Κέλι του Μονακό. Αλήθεια, όμως, ποια είναι αυτή που θα πάρει θέση δίπλα στον Αλβέρτο ως σύζυγος, αλλά και στην καρδιά των Μονεγάσκων θα γίνει η νέα Γκρέις;

Μα, η Κλέλια Χατζηιωάννου φυσικά. Σντουμπ. Α μην αγχώνεσαι ο θόρυβος είναι από τη διπλανή. Λιποθύμησε από τη συγκίνηση που ο Θεός θα ταιριάξει Κλέλια και Αλβέρτο. Αυτό είναι που λέμε...θεία έμπνευση! Την είδηση της σχέσης, αλλά και τα υπονοούμενα για επικείμενο γάμο, τα διαδίδει η ίδια η Χατζηιωάννου και για του λόγου το αληθές, μέσα σε δύο μέρες διάβασα δύο μπορεί και τρεις συνεντεύξεις της «πριγκίπισσας των τάνκερ» όπου μιλάει για την πολύχρονη σχέση της με τον Αλβέρτο, τη συμπάθεια που της έτρεφε ο Ρενιέ, την ευτυχία που θα νιώθει ο μακαρίτης βλέποντας τα παιδιά να παντρεύονται, ενώ αφήνει υπονοούμενα για γάμο της επόμενη χρονιά.

Λογικά, σε αυτό το σημείο η συμπαθέστατη Κλέλια θα πρέπει να ξυπνάει. Πάντως, είναι γεγονός πως κανένα από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης δεν έχει ασχοληθεί με την εν λόγω σχέση, παρόλο που τα παπαράτσι πετάνε το φωτογραφικό τους φακό για τέτοιου είδους στιγμές. Εννοείται, δε, πως ο Αλβέρτος δεν έχει αναφερθεί στον «δεσμό» και μάλλον δεν θα το κάνει. Κι αν ποτέ γίνει αυτό, τότε δεν θα είναι και με τα πιο γλυκά λόγια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]