Μενεγάκη, η ωραιότερη των Καλλιστείων!

19.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μπορώ να μείνω έγκυος, να τρώω ο, τι θέλω, να γεννήσω και μετά από δύο μήνες να είμαι πιο αδύνατη από πριν»; Τσου! Η Μενεγάκη τότε γιατί τα κατάφερε;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μπορώ να μείνω έγκυος, να τρώω ο, τι θέλω, να γεννήσω και μετά από δύο μήνες να είμαι πιο αδύνατη από πριν»; Τσου! Η Μενεγάκη τότε γιατί τα κατάφερε; Δύο μήνες έχουν συμπληρωθεί από τη γέννηση της κόρης της και η εμφάνιση της Ελένης στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 ήταν καλύτερη από ποτέ. Στην αρχή φορούσε μία στενή αποκαλυπτική τουαλέτα, που τόνιζε τα πλούσια ελέη του Θεού στο πάνω μέρος του σώματος, αλλά και την κοιλιά της, που ήτο πλάκα. Αν έλεγες σε κάποιον που δεν ήξερε ότι αυτή η γυναίκα γέννησε πρόσφατα, θα σου απαντούσε: «Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις»; Άστα, η περίπτωση της Ελένης δεν ενδείκνυται για λεχώνες!!!

Εντυπωσιακή ήταν και η Μάρω Λύτρα του Fame Story 2. Παρουσίασε ένα καινούργιο τραγούδι από τον πρώτο της δίσκο, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία στο στίχο (που αν δεν απατώμαι επαναλαμβανόταν) και τη μουσική. Η Ελληνοκαναδέζα με την αποκαλυπτική κόκκινη τουαλέτα και το solarium - Νάομι Κάμπελ μαγνήτισε τα βλέμματα και απέσπασε την προσοχή. Μενεγάκη και Μάρω αναμφίβολα ήσαν οι πιο ωραίες της βραδιάς. «Καλά, σε Καλλιστεία δεν ήμασταν;» θα αναρωτηθείς. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Όταν έλεγε ο Περικλής στην Ελένη πως από τις 51 κοπέλες μόνο δυο τρεις ήσαν φωτιά είχε απόλυτο δίκιο.

Δεν στο πα; Στην εκδήλωση ήταν και ο πανταχού παρών σε εκπομπές του ΑΝΤ1 Περικλής, ο AGB-ανεβασιάρης! «Γλάστρα» τον έχουν καταντήσει τον άνθρωπο και πολύ φοβάμαι πως θα τον «κάψουν» πολύ νωρίτερα από την Καλομοίρα. Γιατί πόσο να αντέξεις να σου λέει ότι θέλει τη γυναίκα ξανθιά, όμορφη, έξυπνη, ότι του αρέσει το φουστάνι και τα λοιπά; Μια δυο τρεις φορές; Μετά το βαριέσαι, όπως ο παπάς το πολύ το Κύριε Ελέησον! Και γυρίζουμε στα κορίτσια. Καλλιστεία είπαμε πως είναι; Μάλιστα, μάλιστα.

Πενήντα μία κοπέλες (αν δεν κάνω λάθος) μετείχαν και από αυτές με το ζόρι έβρισκες τρεις καλές. Μ’ αρέσει που έλεγα: σκέψου πόσες όμορφες θα έχουν δηλώσει συμμετοχή που δεν θα ξέρουν ποια να διαλέξουν. Μάλλον, το αντίθετο συνέβη εδώ. Με το μπαρδόν, αν γίνομαι κακιά και στάζω ολίγην χολή, αλλά αυτό που έβλεπα χθες δεν ήταν υποψήφιες για «Σταρ Ελλάς». Έβλεπα κοπέλες με ψωμάκια, ενίοτε και με καρβέλια. Άλλες με μύτη μελιτζάνα ενίοτε κι ένα στρέμμα με φως, νερό, τηλέφωνο και θέα τη θάλασσα! Άλλες είχαν πόδια κουτάλες και πιο στραβά και από του Τσιαντάκη (παλιός ποδοσφαιριστής, αν remember) κι άλλες ήσαν...άστα να πάνε. Τέλος πάντων, από αυτές βρήκαν τις 26 καλύτερες, αν και οι νικήτριες έχουν κιόλας ξεχωρίσει. Η χειρότερη στιγμή, όμως, ήταν η ανακοίνωση του αποτελέσματος (51 φορές είπε η Μενεγάκη τη φράση: Η συμμετοχή σου στα Καλλιστεία...), όταν μία ξεχωριστά μάθαινε αν θα μπει στον τελικό. Ο φακός έκανε ζουμ και βλέπαμε άλλες να βρίζουν διακριτικά, άλλες να είναι έτοιμες να βουρκώσουν κι άλλες που δεν ήσαν και το πρώτο κάλλος να αναρωτιούνται «Μα πως». Έλα ντε; Μα πως σας βάλανε έστω στα ημιτελικά των Καλλιστείων;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]