Η Παρίς θέλει παιδιά από τον Πάρη!

19.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξύπνησε το μητρικό ένστικτο της Παρίς Χίλτον και ουαί και αλίμονο στον γιο της Μαριάννας Λάτση, Πάρη ο οποίος πρέπει να βρει τρόπο να επαναφέρει το ένστικτο σε...λήθαργο!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξύπνησε το μητρικό ένστικτο της Παρίς Χίλτον και ουαί και αλίμονο στον γιο της Μαριάννας Λάτση, Πάρη ο οποίος πρέπει να βρει τρόπο να επαναφέρει το ένστικτο σε...λήθαργο! Η πιο άτακτη νεαρή του Χόλιγουντ, στα 24 χρόνια, φαίνεται πως βαρέθηκε τις κραιπάλες, τα ξενύχτια, τα ποτά και τους άνδρες και είπε να νοικοκυρευτεί και να γίνει μάνα. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δηλαδή είναι καλύτερή της που θα τεκνοποιήσει σε λίγους μήνες;

Η Παρίς, εκτός των άλλων, είναι σφόδρα ερωτευμένη με τον νεαρό Κασιδόκωστα και λέει στους φίλους της πως θέλει να τον παντρευτεί και να κάνουν μαζί παιδιά, τα οποία θα είναι...κουκλιά. Τον ενθουσιασμό της καλής του, μάλλον δεν συμμερίζεται ο Πάρης, ο οποίος προσπαθεί να τη συγκρατήσει και να την επαναφέρει στην πραγματικότητα. Ο γιος της Λάτση, μάλλον δεν είναι κάποιος τυχαίος και γνωρίζει πως η Χίλτον και στο παρελθόν με όλες τις σχέσεις της επιδείκνυε τον ίδιο ενθουσιασμό και σκεφτόταν γάμους και βαφτίσια.

Μάλιστα, πέρα στο Χόλιγουντ τα κουτσομπολιά οργιάζουν λέγοντας πως η Παρίς ακόμη τσιλημπουρδίζει (τρόπω τινά) με τον πρώην της Νικ Κάρτερ, παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ κι ένα χρόνο σχεδόν. Αυτός, λένε τα κουτσομπολιά, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την Παρίς, ενώ αυτή αν και δεν τον θέλει δεν του το ξεκόβει. «Γιατί;» ρωτάνε οι κουτσομπόλες. «Γιατί;» απαντάμε εμείς. Μην ψάχνεις απάντηση, βαριέμαι να τη βρω. Πάντως, κι ένα τελευταίο για να κλείσω το θέμα, Πάρης και Παρίς έβαψαν πρόσφατα τα μαλλιά τους στο ίδιο χρώμα για να ταιριάζουνε. Ευτυχώς, που δεν είναι καραφλός!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]