Λάκης καλεί Κούγια για τεστ ναρκωτικών!

21.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το σκέφτηκα καλά και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως καλώς υπάρχει αυτή η κόντρα Κούγια ? Λαζόπουλου ? Βαλλιανάτου και λοιπών. Είναι ωφέλιμη και πριν πάθεις εγκεφαλικό στο εξηγώ:
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το σκέφτηκα καλά και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως καλώς υπάρχει αυτή η κόντρα Κούγια - Λαζόπουλου - Βαλλιανάτου και λοιπών. Είναι ωφέλιμη και πριν πάθεις εγκεφαλικό στο εξηγώ: η κόντρα αυτή είναι σαν το Fame Story. Όταν δεν έχεις να γράψεις θέμα, ασχολείσαι με αυτή, αφού στο νέο επεισόδιο όλο και κάποια εξέλιξη θα υπάρχει. Τα τελευταία νέα από το μέτωπο θέλουν τον Λαζόπουλο να απαντάει στον Κούγια για τα τελευταία που του προσάπτει και κυρίως για την ερώτησή του στον Πρετεντέρη, αν θα επέτρεπε στον γιο του να κάνει παρέα με τον Λάκη.

«Ποιος είναι ο Κούγιας που θα απαγορέψει στη νεολαία να συναναστρέφεται μαζί μου» είπε ο ωρυόμενος ο Λαζόπουλος. Περίμενε να βάλω τον εγκέφαλο μου να το επεξεργαστεί. Μμμμ, έχει δίκιο ο Λάκης. Κυρ Κούγια μου, εσείς το τρίχρονο αγοράκι σας μην το αφήσετε να παίξει με τον Λαζόπουλο. Κι αν στα 20 του (σε 17 χρόνια από τώρα) σας πει ότι έχει γίνει κολλητός με τον Λάκη, τότε...απαγορεύστε του την είσοδο στα ΚΑΠΗ! Ο Λαζόπουλος στο «Κατά Κούγια Δεκάλεπτο» ήταν ιδιαίτερα καυστικός, ενώ στο κλείσιμο της εκπομπής εμφανίσθηκε με δέκα μπράβους, τους «10 μεγάλους - μικρούς μπράβους», όπως τους αποκάλεσε.

Είπε και άλλα ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κάλεσε τον Κούγια να κάνουν μαζί ένα τεστ DNA για ναρκωτικά ώστε να δώσουν το παράδειγμα στα παιδιά. Ερώτηση: είναι απαραίτητο ένας εκ των δύο να αποτελέσει πρότυπο για τα παιδιά; Δεν έχουμε κάποιον άλλον εύκαιρο; Τέλος, για τις περιβόητες κασέτες που έχει ο Λαζόπουλος στα χέρια του και αφορούν σε πούλημα δίκης από τον Κούγια, αυτές μάλλον δεν θα τις δώσει στον Εισαγγελέα. Είναι λέει πολύ «καυτές» και δεν θέλει να καταστρέψει τον γνωστό ποινικολόγο. Συγνώμη κιόλας, αλλά τώρα τον έπιασε ένας πόνος για τον Κούγια; Βγάλε τις άνθρωπε μου στη φόρα, να δούμε κι εμείς περί τίνος πρόκειται, αλλά και να έχουμε να συζητάμε. Τι μας ξύπνησες το κουτσομπολίστικο ένστικτό μας και δεν έχουμε τώρα πως να το κοιμίσουμε;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]