Τι τρέχει με Θρασκιά - Αρναούτογλου;

22.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κακό είναι τούτο; Μη σε δούνε να χωρίζεις, τσουπ αμέσως σου «ρίχνουν» έναν δίπλα. Ούτε να κλάψεις το διαζύγιο σου δε μπορείς, αλλά ούτε και να αγιάσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κακό είναι τούτο; Μη σε δούνε να χωρίζεις, τσουπ αμέσως σου «ρίχνουν» έναν δίπλα. Ούτε να κλάψεις το διαζύγιο σου δε μπορείς, αλλά ούτε και να αγιάσεις (με την πονηρή έννοια το λέω αυτό). Να, πάρε παράδειγμα την Ράνια Θρασκιά, του «Όμορφου κόσμου το πρωί». Η Ράνια είναι καινούργια στο κλαμπ των χωρισμένων και οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία θέλουν την όμορφη παρουσιάστρια να εφαρμόζει το all time classic...στις 9 του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι. Μην τύχει και περάσεις από περίπτερο, οι κραυγαλέοι τίτλοι του τύπου: «Η Θρασκιά βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Γρηγόρη» βγάζουν μάτια.

Άσε, παραλίγο να χάσω τα τεράστια, σπάνια καταπράσινα, αμυγδαλωτά μάτια μου, όταν κοντοστάθηκα σε περίπτερο για να διαβάσω τα εξώφυλλα των κουτσομπολίστικων περιοδικών. Τα περισσότερα είχαν ως θέμα την περίεργη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο συμπαρουσιαστές, κυρίως μετά το διαζύγιο αυτής. Περίμενε, να πασάρω την πληροφορία στον εγκέφαλό μου για να κάνει την απαραίτητη επεξεργασία. Γκρουκ, στουγκ, μπαμ. Μην αγχώνεσαι ο εγκέφαλος βγάζει αυτούς τους ήχους. Ζεσταίνεται! Λοιπόν, είναι γεγονός πως οι δυο τους τελευταία κάνουν στενή παρέα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα και πονηρό. Ο Γρηγόρης και η Ράνια είναι φίλοι από παλιά και σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή ποιος θα συμπαρασταθεί καλύτερα; Ποιος; Μα ο φίλος φυσικά.

Βέβαια, στο παρελθόν ο Αρναούτογλου δήλωνε αριστερά, δεξία πως υπήρξε ερωτευμένος με την Θρασκιά, αλλά εκείνη τον «έφτυνε» πανηγυρικά, ενώ παντρεύτηκε άλλον. Μμμμ, εδώ μπορείς να πεις ένα.... «κάτι μου μυρίζει εμένα». Όμως, φευ, οι πληροφορίες μου (το καλό που τους θέλω να είναι έγκυρες, μην εκτεθώ γυναίκα πράμα) θέλουν τους δύο να είναι πολύ καλοί φίλο και τον Γρηγόρη να έχει αναλάβει - προς το παρόν, διότι ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον - τον άχαρο(;) ρόλο του παρηγορητή χωρισμένης φίλης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]