Η "Λαίδη" αναβάθμισε το ρόλο του κριτή!

25.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο ρόλος του κριτή επιτροπής σε talent show έχει πλέον αναβαθμιστεί, μετά τη συμμετοχή της Άντζελας Δημητρίου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο ρόλος του κριτή επιτροπής σε talent show έχει πλέον αναβαθμιστεί, μετά τη συμμετοχή της Άντζελας Δημητρίου. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξα σχετικά γρήγορα, μόλις στη δεύτερη εκπομπή του All Star Fame. Η «Λαίδη» για ακόμη μία φορά ήταν το κλου της εκπομπής ενώ, με την κριτική - αναφορά στον εαυτό μου, απέδειξε πως ο σωστός κριτής πρέπει να έχει παρελθόν και πάντα ένα παράδειγμα για οποιαδήποτε στιγμή. Θέλεις παράδειγμα; Όταν βγήκε μία κοπέλα και τραγούδησε ένα ποντιακό τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, η κορδελιάστρα τραγουδίστρια είχε κάτι να πει. «Μου είχε πει κάποτε ο Καζαντζίδης ως συμβουλή ότι ο τραγουδιστής πρέπει να τραγουδάει με ψυχή».

«Αυτοπροσώπως της το πε;» αναρωτήθηκε ο πατέρας μου, μέγας φαν του Καζαντζίδη, που τον ξένισε η ιστορία της Άντζελας. Τι να πω, σε τέτοιες περιπτώσεις ο νεκρός δεν μπορεί να βγει και να διαψεύσει, οπότε μπορούμε να πούμε ο, τι θέλουμε. Πάντως, η πολιτική της Άντζελας να αναφέρεται πάντα στον εαυτό της όταν κρίνει έναν συμμετέχοντα έχει γούστο. Ας πούμε, στην παρέα βάζουμε χοντρά στοιχήματα για το πόσες φορές θα πει «Έχω δουλέψει στις κλωστές Πεταλούδα», «Είμαι αυτοδίδακτη», «Έχω παλέψει στη ζωή μου», «Είμαι στο τραγούδι 26 χρόνια», «Παντρεύομαι στις 20 Ιουλίου». Το τελευταίο δεν το έχει πει ακόμη, αλλά στο τσακ είναι. Ένα κομπλιμέντο από τον Μεταξόπουλο περιμένει (σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεσαι μία Τατιάνα) του τύπου «Λάμπετε κυρία Δημητρίου μου απόψε», για να απαντήσει «Ναι, γιατί παντρεύομαι στις 20 Ιουλίου»! Αμ το άλλο, περιμένει πως και πως να τραγουδήσει κάποια παίκτρια Μαντόνα για να πει και αυτή την εμπειρία της «Τς, Μαντόνα. Στην Τουρκία την είχα περάσει στο Top Ten»!

Κατά τα λοιπά, το All Star Fame αν δεν είχε ολίγον από περασμένα Fame Story δεν το βλέπω να τραβούσε και πολύ. Πόσα «νούμερα» να δεις μέσα σε μία εβδομάδα, να τραγουδάνε στην τηλεόρασή σου; Από τις «Αϋπνίες» μέχρι το «Κοίτα τι Έκανες» βγαίνει ο καθένας με ένα μικρόφωνο και άδει. Το βαριέσαι. Την Κυριακή, πάντως, στο Live είχαν πάει ο Καραφώτης με τη Νάνσυ και η εκπομπή είχε ένα ενδιαφέρον. Είναι βλέπεις τα έτερα ήμισυ από τα δύο «θρυλικά» ζευγάρια των Fame Story και είχαμε μία περιέργεια να τους παρακολουθήσουμε. Μην τρελαίνεσαι, δεν είπαν και πολλά. Μάλλον τίποτα δεν είπαν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]