Αλλαξοπιστεί για χάρη του Τομ!

15.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Την ώρα που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το ειδύλλιο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς είναι μία...τσιχλόφουσκα Huba Buba, η νεαρή ηθοποιός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ώρα που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το ειδύλλιο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς είναι μία...τσιχλόφουσκα Huba Buba, η νεαρή ηθοποιός έχει βαλθεί να τους διαψεύσει με τον καλύτερο(;) τρόπο. Αποφάσισε να αλλάξει για χάρη του αγαπημένου της τα θρησκευτικά της πιστεύω και από Καθολική που ήταν, σκοπεύει να γίνει...Σαϊεντολόγα. Μάλιστα, την περίοδο αυτή έχει πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα βιβλίων της Σαϊεντολογίας, προκειμένου να μάθει τα πάντα σχετικά με την αίρεση, αλλά και να δει αν θέλει πραγματικά να αλλαξοπιστήσει.

Βλέπεις, ο Τομ πάνω απ’ όλα είναι τζεντλεμάν (όπως ακριβώς σου το λέω) και δεν θέλει να πιέζει τις εκάστοτε αγαπημένες του και να της κάνει με το ζόρι Σαϊεντολόγες. Τους δίνει να διαβάσουν εκεί πέρα δυο τρία βιβλία και μετά τις...μυεί. Αυτό πήγε να κάνει και με την Πενέλοπε Κρουζ, αλλά στο παραπέντε δεν του βγήκε επειδή χώρισαν. Τότε, η Καθολική εκκλησία γλίτωσε ένα μέλος της, όμως, τώρα τα πράγματα όπως δείχνουν είναι πολύ δύσκολα. Η Κέιτι (να φανταστείς έχει τελειώσει το σχολείο των καλογριών) είναι αποφασισμένη να αλλάξει πίστη, αλλά και να παντρευτεί τον Τομ.

Επίσημη πρόταση δεν της έχει κάνει ακόμη, αλλά αυτή θα γίνει σύντομα. Το έχουν πει άλλωστε και οι δύο εμμέσως στα διάφορα Μέσα Ενημέρωσης. Ωραίο πάλι και τούτο, όταν έρθει η ώρα της πρότασης ο Κρουζ θα της πει: «Κέιτι, ήρθε η ώρα να σου πω και από κοντά αυτό που έλεγα στα κανάλια....Θα με παντρευτείς;». Οι γονείς, πάντως, της νεαρής ηθοποιού αν και συμπαθούν ιδιαίτερα τον Τομ και τον θέλουν για γαμπρό, δεν έχουν δει με καλό μάτι το γεγονός ότι η κόρη τους θα απαρνηθεί την Καθολική της πίστη. Τόσα χρόνια την μάθαιναν να είναι καλή Χριστιανή και να αγαπάει τον Θεό και τώρα ξαφνικά στα 27 της θα αγαπάει τους...εξωγήινους (όπως θα έλεγε και η Μπρουκ Σιλντς); Και η Χολμς, έχε υπόψη σου, πως υπήρξε παράδειγμα καλής κι ενάρετης Χριστιανής νέας, αφού με κάθε ευκαιρία δήλωνε πόσο πολύ την έχει βοηθήσει ο Θεός στη ζωή και την καριέρα της.

Αυτά βεβαίως, μέχρι να γνωρίσει τον Τομ!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]