Ο Γεωργάτος θα γίνει πατέρας!

15.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Γεωργάτος αφού σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας. Η σύζυγός του Γεωργία Μίχα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Γεωργάτος αφού σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας. Η σύζυγός του Γεωργία Μίχα είναι τριών μηνών έγκυος και η είδηση χαροποίησε τα μάλα το ζευγάρι που λίγες μέρες πριν ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Βέβαια, για την εγκυμοσύνη γνώριζαν πριν παντρευτούν, αλλά το είχαν μοιραστεί μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους και φίλους.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελούντα για το γαμήλιο ταξίδι. Εκεί, μένουν σε πολυτελέστατη σουίτα από την οποία δε βγαίνουν έξω. Σκάνε μύτη μέχρι το μπαλκόνι για αέρα και στην ιδιωτική πισίνα για καμιά βουτιά και μετά πάλι μέσα...για ζουζουνιές, αλλά και για να αποφύγουν τα ανεπιθύμητα παπαράτσι. Ο Γεωργάτος, σου λέει, ούτε που θέλει να απαθανατίσει κάποιο παπαράτσι τις προσωπικές του στιγμές με τη γυναίκα του. Και γενικά αποφεύγει τον πολύ κόσμο και την βαβούρα.

Αυτή θα την επιδιώξει στη Σαντορίνη και στη Μύκονο, τους επόμενους σταθμούς του γαμήλιου ταξιδιού (αυτό δεν είναι ταξίδι αλλά τουρνέ στα ελληνικά νησιά). Εκεί, θα συναντήσει συμπαίκτες του από τον Ολυμπιακό, όπου και θα επιδοθεί σε κλάμπινγκ και beach volley. Οπότε, όποιο πιστό παπαράτσι που ενδιαφέρεται να απαθανατίσει Γεωργάτο και έγκυο σύζυγο, ας προσέλθει τις προσεχείς μέρες. Γιατί μετά το ζευγάρι επιστρέφει στην Αθήνα και προβλέπεται να...αμπαρωθεί στη νέα πολυτελή κατοικία τους, στο Πανόραμα Βούλας.

Είδες πως αλλάζει ο γάμος τον άνθρωπο;




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]