Γέννησε η Σπίαρς!

15.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το όνειρο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να γίνει μάνα, επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Η «πριγκίπισσα της Ποπ» έφερε στον κόσμο την Τετάρτη το μεσημέρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το όνειρο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να γίνει μάνα, επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Η «πριγκίπισσα της Ποπ» έφερε στον κόσμο την Τετάρτη το μεσημέρι ένα υγιέστατο αγοράκι, με καισαρική τομή. Η χαρά της αοιδούς είναι μεγάλη, διότι απέκτησε ένα αγόρι, που πάντα ήθελε. Μάλιστα, δεν ήξερε το φύλο του παιδιού, οπότε καταλαβαίνεις τι πανηγύρι στήθηκε στη σουίτα του νοσοκομείου, όταν ο γιατρός της έφερε τον γιο. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και ο σύζυγός της, Κέβιν Φεντερλέιν, ο οποίος - να σημειώσω εδώ - γίνεται για τρίτη φορά πατέρας (έχει μία κόρη τριών χρόνων κι ένα γιο ενός έτους).

Η Σπίαρς γέννησε σε κλινική της Σάντα Μόνικα, στην οποία πήγε το πρωί της Τετάρτης, συνοδεία αστυνομικών. Της έσπασαν βλέπεις τα νερά και ο σύζυγός της με τη μητέρα της τρομοκρατημένοι, προσπάθησαν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο έγκαιρα, προτού γίνει η πρώτη σταρ που γεννάει στη μέση του δρόμου. Στο νοσοκομείο όταν έφθασε τη μετέφεραν στη σουίτα που έχει κλείσει κι από εκεί την πήγαν αμέσως στο χειρουργείο.

Μέσα βρέθηκε και ο Κέβιν, ο οποίος για να δεις τι θηρίο και οικογενειάρχης είναι, έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Αν λιποθύμησε μετά; Δεν ξέρω. Πάντως, μαζί με την Μπρίτνεϊ και την πεθερά, όταν τελείωσαν όλα, ξέσπασαν σε κλάματα. Είδαν κι έπαθαν οι νοσοκόμες για μα ηρεμήσουν την ευτυχισμένη οικογένεια. Α, ο μικρός δεν θα ονομαστεί τελικά «Λονδίνο» (London). Είναι μεγάλο ρίσκο στις πονηρές και δύσκολες μέρες που περνάμε, γι αυτό και προτίμησαν κάτι πιο...ακίνδυνο, όπως Πρέστον!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]