Ο Βέρτης διαψεύδει τις φήμες για Ολυμπιακό!

25.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Νίκος Βέρτης είναι Παοκτσης. Αυτό το ξέρει και η κουτσή κουρούνα (το λέω σωστά;), αφού ο αοιδός με κάθε ευκαιρία μιλάει για την ομάδα του. Εντάξει, Αντώνης Ρέμος δεν είναι, ούτε έχει στόχο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Νίκος Βέρτης είναι Παοκτσης. Αυτό το ξέρει και η κουτσή κουρούνα (το λέω σωστά;), αφού ο αοιδός με κάθε ευκαιρία μιλάει για την ομάδα του. Εντάξει, Αντώνης Ρέμος δεν είναι, ούτε έχει στόχο να γίνει κάποια μέρα κι αυτός πρόεδρος στην ομάδα. Ωστόσο, πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί το όνομα του ανάμεσα σε εκείνους τους «επώνυμους» Παοκτσήδες που θα βοηθούσαν οικονομικά την ομάδα.

Θα αναρωτιέσαι τι με έπιασε και σου γράφω για τις οπαδικές προτιμήσεις του αοιδού. Πρόσεξε, τι έχει γίνει. Δημοσίευμα εφημερίδας «αποκάλυπτε» ότι ο Βέρτης θα συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να αγοράσει μετοχές της ομάδας μέχρι το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ! Μπα; Κοτζάμ Παοκτσής και θα αγοράσει μετοχές Ολυμπιακού; Άντε και μετά να αγοράσει του Άρη. Γιατί όχι; Πολυμετοχικός Βέρτης.

Όπως καταλαβαίνεις, το δημοσίευμα προκάλεσε ένα σχετικό θόρυβο, διότι οι περισσότεροι γνωρίζουν τις οπαδικές (ή συλλογικές αν προτιμάς) προτιμήσεις του αοιδού. Κι επειδή, λίγες μέρες πριν ξένος παίκτης του Ολυμπιακού δήλωνε ότι θα μείνει στην Ελλάδα λόγω.. Βέρτη, δεν ήθελε πολύ για να γίνει πιστευτό. Θα είναι μικρός μέτοχος μεν, θα αναλαμβάνει δε την ανανέωση των συμβολαίων, αφού ξέρει τον τρόπο να κρατάει έναν παίκτη στην ομάδα.

«Πες του μου ξανά, ότι μ’ αγαπάς, αγκαλιά στ’ αστέρια να με πας. Λα λα λα». Ωστόσο, το δημοσίευμα έπεσε στην αντίληψη του Βέρτη κι αμέσως έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ωραία τα ανέκδοτα με τον Τοτό, όχι με τον Ολυμπιακό ε; Έτσι, μέσω της εταιρείας του (της δισκογραφικής, όχι εκείνης που θα κάνει με τον Ολυμπιακό. Χαχα) διέψευσε το δημοσίευμα χαρακτηρίζοντας το ως «ψευδές και αναληθές». Τόνισε, δε, ότι τα μόνα «επαγγελματικά» που τον απασχολούν αυτή την περίοδο είναι η νέα δισκογραφική του δουλειά και οι εμφανίσεις στο «Κέντρο Αθηνών». Εμ. Γράφουνε τέτοια πράγματα;