Η Βανδή θα παρουσιάσει το X Factor;

27.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στενό μαρκάρισμα λέγεται ότι έχουν κάνει οι του ΑΝΤ1 στην Δέσποινα Βανδή μπας και την πείσουν να αναλάβει την παρουσίαση του X Factor 2. Μετά την άρνηση του Sakis Ρουβά να συνεχίσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στενό μαρκάρισμα λέγεται ότι έχουν κάνει οι του ΑΝΤ1 στην Δέσποινα Βανδή μπας και την πείσουν να αναλάβει την παρουσίαση του X Factor 2. Μετά την άρνηση του Sakis Ρουβά να συνεχίσει και τη δεύτερη χρονιά του παιγνιδιού, οι υπεύθυνοι παραγωγής ήθελαν ένα εξίσου δυνατό όνομα, ώστε να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Εξάλλου, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε κι αφού έχουμε μπουχτίσει από ταλέντα στο τραγούδι, πρέπει να βρουν ένα καλό κίνητρο για να κρατήσουν τον τηλεθεατή. Και η Βανδή είναι χωρίς αμφιβολίες το καλύτερο που θα μπορούσαν να μας δώσουν. Οι φήμες ότι στον ΑΝΤ1 θέλουν την αοιδό για το δεύτερο X Factor κυκλοφόρησαν πριν καιρό κι εκεί που δεν είχαμε νεότερα, τώρα μαθαίνουμε ότι η Δέσποινα είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο «ναι».

Η επιτυχία που σημείωσε ο Ρουβάς φαίνεται ότι έπεισαν τη συνάδελφό του, να αναλάβει το τόλμημα. Γιατί όχι; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως αυτό τον καιρό η Βανδή βρίσκεται στο Αμέρικα για συναυλίες, ενώ όταν θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα ασχοληθεί με το νέο της cd, θα συζητήσει για τον χειμώνα που θα έρθει ( πού και πώς θα εμφανισθεί) και θα κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.