Μενεγάκη: Γιατί επέστρεψε εσπευσμένα από τις διακοπές της;

14.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αραχτή και light ητο τις προηγούμενες μέρες η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αμέριμνη και χωρίς σκοτούρες απολάμβανε τις διακοπές της σε πολυτελές ξενοδοχείο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αραχτή και light ητο τις προηγούμενες μέρες η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αμέριμνη και χωρίς σκοτούρες απολάμβανε τις διακοπές της σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πύλου με τα παιδιά και τον αδελφό της. Μάλιστα, σε κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν στον Τύπο, η Ελένη καθόταν άαανετη στην ξαπλώστρα της και διάβαζε βιβλία. Άρλεκιν ή μυθιστόρημα θα σε γελάσω. Πάντως, την είχε απορροφήσει.

Δυστυχώς, όμως, για την Ελένη το όνειρο των διακοπών κράτησε για λίγο, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα. Άρον άρον στα στούντιο της εκπομπής της βρέθηκε η Μενεγάκη και ας είναι καλά γι αυτό οι συνεργάτες της που άνοιξαν την πόρτα εξόδου και τη διαβαίνουν ο ένας μετά τον άλλον. Και προκειμένου να επιστρέψει αργότερα και να βρει μόνο τον εαυτό της, τον Γρηγόρη και τον Κουτσογιαννόπουλο, είπε να επιστρέψει να δει τι θα κάνει. Ήδη βρήκε τον αντικαταστάτη του Μεγακλή Βιντιάδη και δεν είναι άλλος από τον Περικλή Ασπρούλια.

Ξέρεις, αυτός που σκηνοθετούσε τη Ρούλα Κορομηλά στο Greek idol. Ωραία πράγματα. Η Ελένη, λοιπόν, επέστρεψε και ήδη ξεκίνησε επαφές με παλιούς και νέους συνεργάτες για το μέλλον του «Καφέ». Γιατί, δεν είναι μόνο ότι της φεύγει κόσμος, αλλά και ο ανταγωνισμός όλο και μεγαλώνει. Άσε, που πρέπει να μπει και στο μάτι του Βιντιάδη, ο οποίος την κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς ότι έφυγε για διακοπές και παράτησε τη δουλειά. Ενώ θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα να αναζητήσει νέες λύσεις και ιδέες.

Υ.Γ. Πού είναι τα χρόνια, ωραία χρόνια που τέτοια εποχή η Ελένη ήταν εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά κάνοντας οικογενειακές βουτιές στην Μύκονο, ως «βασίλισσα» και απαλλαγμένη από κάθε άγχος;