Η Σαρρή αρραβωνιάστηκε Αφρικανό!

11.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πάνω που άρχισαν να σφίγγουν οι ζέστες, έσκασε η είδηση ότι η Έφη Σαρρή αρραβωνιάστηκε τον Αφρικανό που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της, «Ο Αφρικανός»! Μάλιστα, η αοιδός είναι ένα μήνα αρραβωνιασμένη με το νεαρό Νιγηριανό,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πάνω που άρχισαν να σφίγγουν οι ζέστες, έσκασε η είδηση ότι η Έφη Σαρρή αρραβωνιάστηκε τον Αφρικανό που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της, «Ο Αφρικανός»! Μάλιστα, η αοιδός είναι ένα μήνα αρραβωνιασμένη με το νεαρό Νιγηριανό, ο οποίος είναι 22 ετών, παρακαλώ! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η αοιδός σε συνέντευξη της στο Down Town, η οποία ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη σχέση της με το Νιγηριανό αγόρι, αναφέροντας και γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τα προσόντα του αρραβωνιάρη, ο οποίος πουλάει cd στην Ομόνοια.

Ενώ άπαξ και την αφήσει, η Σαρρή μάς το ξεκαθάρισε ότι θα πέσει σε κατάθλιψη. Εννοείται, ότι μίλησε και για τα προσόντα του καλού της, ο οποίος επιβεβαιώνει τον κανόνα... «when you go black, you never go back»! Επειδή, όμως, η συνέντευξη της αοιδού είναι απολαυστική, σου παραθέτω τα καλύτερα, άνευ σχολίου. Εξάλλου, θα διαπιστώσεις και ο ίδιος ότι τα λόγια είναι περιττά εδώ. Κράτα την κοιλιά σου και ψόφα στα γέλια, αγαπημένε μου...

- Πόσων χρονών είναι;
Είναι 22 χρονών. Δεν μπορώ με μικρότερους. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ηλικία για να συνεννοηθώ με έναν άνδρα.

- Οι αρραβώνες πότε έγιναν;
Λίγο μετά τα γυρίσματα. Σε ένα απρόοπτο βούτηξε στην πισίνα μου για να με σώσει και είδα τα μεγάλα του προσόντα. Αμέσως του ζήτησα να με αρραβωνιαστεί και αυτός απάντησε «ναι». Εδώ κι ένα μήνα, μου έχει αλλάξει τα φώτα.

- Τι δουλειά κάνει; Που μένει;
Πουλάει cd στην Ομόνοια και την Γλυφάδα. Μέχρι πριν ένα μήνα έμενε στην Αγίου Κωνσταντίνου, στο παλιό Εφετείο, όπου είχε κάνει κατάληψη με άλλους ομοεθνείς του. Τώρα μένει μαζί μου στα νότια προάστια. Είχα πάει με την Πόρσε μου στην Ομόνοια, περίμενα για λίγο, γέμισαν οι φίλοι του το πορτμπαγκαζ μου με την πραμάτεια του κι από τότε μένουμε μαζί. (Εδώ περιγράφει τη μετακόμιση του αρραβωνιάρη).

- Έχεις σκεφτεί μήπως θέλει να σε εκμεταλλευτεί;
Ο σύζυγός μου δεν έχει ανάγκη από λεφτά. Από τους πάγκους της Γλυφάδας και του κέντρου, όπου συνεχίζει να εργάζεται, βγάζει τουλάχιστον 30 ευρώ τη μέρα. Μαύρα και αφορολόγητα. Κάθε βράδυ, έρχεται σπίτι και μου τα ακουμπάει.

Και κλείνω το θέμα με την Σαρρή, αγαπημένε μου, αποκαλύπτοντας σου τι δώρο έκανε στην Έφη ο Αφρικανός τη μέρα των αρραβώνων τους... δημοτικά με την Φυλιώ Πυργάκη! Και μπορεί να το πήρε από την πραμάτεια του, αλλά η αοιδός συγκινήθηκε τα μάλα με αυτή την κίνηση.