Αλεξανδράτου: Εγκαινίασε οίκο ανοχής!

14.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είθισται κορδέλες σε μεγάλα και φιλόδοξα έργα να κόβουν οι πολιτικοί, αλλά όταν μιλάμε για Τζούλια Αλεξανδράτου πάνε και τα «είθισται», πάνε και
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είθισται κορδέλες σε μεγάλα και φιλόδοξα έργα να κόβουν οι πολιτικοί, αλλά όταν μιλάμε για Τζούλια Αλεξανδράτου πάνε και τα «είθισται», πάνε και οι παραδόσεις. Τζούλια είναι αυτή και μπορεί και κόβει και αυτή κορδέλες σε μεγάλα έργα. Και το κάνει με κάθε επισημότητα, που τύφλα να έχουν μπροστά της υπουργοί και πρωθυπουργοί. Δυο τρεις κορδελίτσες να κόψει ακόμη και βλέπω την Τζούλια (έχοντας στο πλευρό της προβληματισμένο το κολλητάρι της με τα χρυσαφί καπέλα) να αναρωτιέται: «Είναι μακέτο αυτό»;

Και για να μη σε κρατώ σε αγωνία, η Αλεξανδράτου έκοψε την κορδέλα σε οίκο ανοχής στη Λάρισα!!!! Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω η απορημένη γυναίκα; Ήξερες εσύ ότι κόβουν κορδέλες στα μπου^*^λα; Και δηλαδή κάνουν εγκαίνια κανονικά με παπά και αγιασμό; Και μία τελευταία απορία: στα εγκαίνια καταστημάτων, για το καλό παίρνουμε κάτι. Στα μπου^*^λα τι κάνουν; Μάλλον παίρνουν μία κοπέλα και πάνε στο διπλανό δωμάτιο.

Την Τζούλια, πάντως, δεν την πήρε κανείς (με την καλή την έννοια). Ήταν η σταρ των εγκαινίων και όλη τη βραδιά ο κόσμος δεν την άφηνε σε ησυχία. Να τα αυτόγραφα, να οι φωτογραφίες, να οι αγκαλιές, ώρες ατελείωτες η Τζούλια ικανοποιούσε τους θαυμαστές της. Και είχε πάει και όλη η Λάρισα. Αλλά η σταρ δεν δυσανασχέτησε λεπτό. Άσε, που περνούσε ζάχαρη στα εγκαίνια και το διασκέδασε περισσότερο και από την ιδιοκτήτρια, η οποία θα πρέπει να έτριβε τα χέρια της από την επιτυχία της βραδιάς.

Πάντως, η ιδέα να φέρει την Αλεξανδράτου να κόψει την κορδέλα ήτο ευφυέστατη. Για την ιστορία, ο οίκος ανοχής δεν είναι ο, τι και ο, τι. Τίποτις φτωχικό σπιτάκι με ένα κόκκινο φωτάκι απ’ έξω. Μιλάμε για υπερσύγχρονη μονάδα, υπερλούξ. Οίκος ανοχής πολυτελείας και λέγεται ότι η κατασκευή του κόστισε στην μαντάμ Χρυσούλα 4 εκατομμύρια ευρώ. Αγχώθηκα με τα νούμερα, γι αυτό κι εύχομαι στον «Οίκο Εποχής Σούλα» καλές δουλειές.

Υ.Γ. Καλά διάβασες. Εποχής και ουχί ανοχής. Τώρα, τι είχε στο μυαλό της η μαντάμ Χρυσούλα και το βάφτισε έτσι, τι να σου πω.