Φουρτούνες για Σόμμερ και τσουχτερό πρόστιμο...

15.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο φέρελπις επιχειρηματίας, Κώστας Σόμμερ. Είπε κι αυτός να ανοίξει ένα? εναλλακτικό μαγαζί στην Γλυφάδα που θα σερβίρει υγιεινά φαγητά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο φέρελπις επιχειρηματίας, Κώστας Σόμμερ. Είπε κι αυτός να ανοίξει ένα... εναλλακτικό μαγαζί στην Γλυφάδα που θα σερβίρει υγιεινά φαγητά (μιας και ο ίδιος είναι φαν της διατροφής αυτής) και του κάηκε ολοσχερώς τον περασμένο Δεκέμβριο. Χαμός είχε γίνει τότε, διότι δεν έφτανε του Σόμμερ που μέσα στα άγρια μεσάνυχτα μάθαινε ότι του καίγεται το μαγαζί, είχε και τους ένοικους των πάνω διαμερισμάτων να τον κατηγορούν ότι θα καίγονταν.

Βλέπεις, το περίφημο «Oxyzen» βρισκόταν στην είσοδο πολυκατοικίας, ενώ τότε δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εμπρησμό. Είναι μετά οι γείτονες να μην φωνάζουν; Η ζημιά από την καταστροφή του μαγαζιού ήτο τεράστια για τον ηθοποιό, ο οποίος το επόμενο διάστημα προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ. Πήγε και στο Dancing with the stars μπας και ξεχαστεί λίγο με το χορό, αλλά τζίφος. Και νωρίς αποχώρησε από το παιγνίδι και άσχημα μαντάτα του ήρθαν πριν λίγες μέρες.

Ο ΕΦΕΤ επέβαλλε στον Σόμμερ πρόστιμο ύψους 20 χιλιάδων ευρώ για σοβαρές παραλείψεις στην άδεια του πάλαι ποτέ «Oxyzen». Φαίνεται, αγαπημένε μου, ότι το συγκεκριμένο μαγαζί θα κυνηγάει για πολύ καιρό τον ηθοποιό. Αλλά διαβάζοντας τις παραλείψεις για τις οποίες τον κατηγορούν, χμ, τις έκανε τις κουτσουκέλες του και ο φέρελπις επιχειρηματίας Σόμμερ. Ας πούμε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενώ είχε βγάλει για το μαγαζί άδεια για Αναψυκτήριο - Ζαχαροπλαστείο, αυτό μόνο ως ζαχαροπλαστείο δε λειτουργούσε.

Εδώ, τα γλυκά είναι απαγορευμένη λέξη. Τέλος πάντων, επίσης ο ηθοποιός κατηγορείται ότι το μαγαζί δεν είχε τις κατάλληλες υποδομές, οι εργαζόμενοι δεν είχαν βιβλιάρια υγείας και το κυριότερο; Βρέθηκαν μέχρι ακατάλληλα τρόφιμα! Τουλάχιστον ήταν της... υγιεινής διατροφής;